Gıcık Olduğum Birisinin Google Play Store Üzerindeki Uygulamasını Kaldırmak İçin Yardım
-
Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere bir arkadaşıma gıcık oldum uygulamanın saldırı ile kaldırılamayacağını düşünüyor bende tersini düşünüyorum bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek mürid arıyorum lütfen konuya girecek arkadaşlar bana bunun ahlaki değerlerinden falan bahsetmesin sinirlerimi hoplattı uygulamanın linki burada https://play.google.com/store/apps/details?id=com.laskiolean.net&hl=tr yardımlarınızı esirgemeyiniz lütfen.
-
ne yapıyoruz şimdi girdim.
-
iyiymiş her gıcık olduğumuz adamın uygulamasını kaldırtalım
sitesini kapattıralım
ekmeğini çalalım
vs.vs. tbt ye ters bunlar ya
-
hocam saldır butonunu bulamadım ama :-(
hep ramazandan dolayı bunlar :D
-
Zaten oyun hepi topu 9 oy almış sen şöyle 20-30 tane kullanıcıyla 1 puan versen yorumlara da virüs var,berbat oyun vs. gibi şeyler yazarsan ister istemez oyun işlevsizleşir.
Konuyu gizlemeyi unuttun galiba :S -
BarisYigit bunu yazdı
iyiymiş her gıcık olduğumuz adamın uygulamasını kaldırtalım
sitesini kapattıralım
ekmeğini çalalım
vs.vs. tbt ye ters bunlar ya
-
Barış'a katılıyorum hocam.
-
GUS bunu yazdı
hocam saldır butonunu bulamadım ama :-(
hep ramazandan dolayı bunlar :D
uygulamayı indir saldır var oyunda
edit:reklamın iyisi kötüsü olmaz oyun güzelmiş beyler
ArduouS tarafından 17/Tem/13 19:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Bana ahlak dersi vermeyin diye mesajda belirttim arkadaş okumanızdamı yok amk anlamıyorum yorum atma o zaman fikir veremeyeceksen ne skime yazıyorsun hala la deli ediyosunuz adamı biri yazar derki bana yakışmaz birisi kalkar bende ona katılıyorum kendi fikrindemi yok adama katılıyorsun daha fazla uzatmaya gerek yok ahlak dersi istersem size yazarım oldumu canlarım
Destrega tarafından 17/Tem/13 19:17 tarihinde düzenlenmiştir -
indirim oyniyim yaw güzele benziyo
-
ahaha :D
adam uygulamayı kaldırtacam diye uygulamayı dağıttı daha çok.
ailecek oynuyoruz çok beğendik :/