Gitar İle İlgili Bir İki Soru
-
-
Ilker usta super caliyon :)
-
by_kamu bunu yazdı
gitar öğrenmek hiç bir zaman bitmez :D
aynen her zaman senden daha iyileri vardır, ama gitarı benim gibi kendin öğreneceksen ilk üç ay parmak egzersizi yapacaksın. Nota basma ilk üç ay kalın mi telinden ince mi teline 1-2-3-4 şeklinde sonra ince miden kalın miye 1-2-3-4 şeklinde git gel sonra bunu beşinci berdeye taşı parmakların açılsın sonra aldığın kitaba bakarak akorları rahatça basarsın. En sıkıntı çıkabilecek konu bare konusu ama onu da zamanla halledersin
-
erc bunu yazdıby_kamu bunu yazdı
gitar öğrenmek hiç bir zaman bitmez :D
aynen her zaman senden daha iyileri vardır, ama gitarı benim gibi kendin öğreneceksen ilk üç ay parmak egzersizi yapacaksın. Nota basma ilk üç ay kalın mi telinden ince mi teline 1-2-3-4 şeklinde sonra ince miden kalın miye 1-2-3-4 şeklinde git gel sonra bunu beşinci berdeye taşı parmakların açılsın sonra aldığın kitaba bakarak akorları rahatça basarsın. En sıkıntı çıkabilecek konu bare konusu ama onu da zamanla halledersin
Haci ben en iyi olamam asla :) Kimsede ben en iyiyim demesin hic birseyde :) Oyle deyince aslinda bir sey bilmedigimiz anlasiliyor :)
Bare ne oglum Japonca bilsem anlardim cabuk acikla :):)
Zaten bir karara vardim ilk 6 ay parmak egzersizi yapacam haftada 3-4 saat :) bakalim sonra nolucak :)
Birde seslrei temiz cikaramiyorum yani bazen tiin-tuuun- cikiyor bazen hic cikmiyor birde bakmadan tellerin yerini karistiriyom
Mesela 2 ye vuruyom saniyom ama 3 mus
Bunlar duzelir dimi ? :) Pratrik-pratik ha birde Ilker kardes bana videoda atmis sagolsun :)