folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gitar İle İlgili Bir İki Soru

Gitar İle İlgili Bir İki Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=zlcuEKz2v4o&feature=youtu.be

gitardaki ben :)

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Ilker usta super caliyon :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek
    by_kamu bunu yazdı

gitar öğrenmek hiç bir zaman bitmez :D

aynen her zaman senden daha iyileri vardır, ama gitarı benim gibi kendin öğreneceksen ilk üç ay parmak egzersizi yapacaksın. Nota basma ilk üç ay kalın mi telinden ince mi teline 1-2-3-4 şeklinde sonra ince miden kalın miye 1-2-3-4 şeklinde git gel sonra bunu beşinci berdeye taşı parmakların açılsın sonra aldığın kitaba bakarak akorları rahatça basarsın. En sıkıntı çıkabilecek konu bare konusu ama onu da zamanla halledersin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    erc bunu yazdı
    by_kamu bunu yazdı

gitar öğrenmek hiç bir zaman bitmez :D

aynen her zaman senden daha iyileri vardır, ama gitarı benim gibi kendin öğreneceksen ilk üç ay parmak egzersizi yapacaksın. Nota basma ilk üç ay kalın mi telinden ince mi teline 1-2-3-4 şeklinde sonra ince miden kalın miye 1-2-3-4 şeklinde git gel sonra bunu beşinci berdeye taşı parmakların açılsın sonra aldığın kitaba bakarak akorları rahatça basarsın. En sıkıntı çıkabilecek konu bare konusu ama onu da zamanla halledersin

Haci ben en iyi olamam asla :) Kimsede ben en iyiyim demesin hic birseyde :) Oyle deyince aslinda bir sey bilmedigimiz anlasiliyor :)

Bare ne oglum Japonca bilsem anlardim cabuk acikla :):)

Zaten bir karara vardim ilk 6 ay parmak egzersizi yapacam haftada 3-4 saat :) bakalim sonra nolucak :)

Birde seslrei temiz cikaramiyorum yani bazen tiin-tuuun- cikiyor bazen hic cikmiyor birde bakmadan tellerin yerini karistiriyom

Mesela 2 ye vuruyom saniyom ama 3 mus

Bunlar duzelir dimi ? :) Pratrik-pratik ha birde Ilker kardes bana videoda atmis sagolsun :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 3671 Toplam Mesaj: 35