folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder GM Discovery Backlight (Ekran Işığı) Sürprizi

GM Discovery Backlight (Ekran Işığı) Sürprizi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

Ekran bozulmuş hocam 

buralar eskiden dutluktu..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

beyler servis yolu göründü buna, ekran ışığı ayarlarıyla hiç ilgisi yok, ben de önce o şekilde olabileceğini düşünerek biçok şey denedim ama işe yaramadı. Öğleye doğru tekrar bi düzeldi ama anca yarım saat falan idare etti şimdi yine aynı. Işık çok çok az yanıyor ve hafiften de titriyor.

Bugün açıksa şu kipaya bi götüreyim de ne bok yiyeceklerse yesinler, o değil de belki de 1 ay telefonsuz kalacam aq.

Cevaplar için sağolun beyler, anlaşılan yapılacak bişey yokmuş...

edit

BEYLER TELEFONU SERVİSE VERİRKEN ÜZERİNDE GİTMESİ YA DA GİTMEMESİ GEREKEN BİŞEYLER VAR MI?

Örneğin şarj cihazı ve bataryayı vermek istemiyorum, bi ibnelik yapıp değiştirebilirler mi?

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı

beyler servis yolu göründü buna, ekran ışığı ayarlarıyla hiç ilgisi yok, ben de önce o şekilde olabileceğini düşünerek biçok şey denedim ama işe yaramadı. Öğleye doğru tekrar bi düzeldi ama anca yarım saat falan idare etti şimdi yine aynı. Işık çok çok az yanıyor ve hafiften de titriyor.

Bugün açıksa şu kipaya bi götüreyim de ne bok yiyeceklerse yesinler, o değil de belki de 1 ay telefonsuz kalacam aq.

Cevaplar için sağolun beyler, anlaşılan yapılacak bişey yokmuş...

edit

BEYLER TELEFONU SERVİSE VERİRKEN ÜZERİNDE GİTMESİ YA DA GİTMEMESİ GEREKEN BİŞEYLER VAR MI?

Örneğin şarj cihazı ve bataryayı vermek istemiyorum, bi ibnelik yapıp değiştirebilirler mi?

sadece telefonu verin hocam başka bişeye gerek yok

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı

sadece telefonu verin hocam başka bişeye gerek yok

Eyvallah hocam teşekkür ederim, öyle yapayım...

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

kipalar kapaniyor haberin ola gotur yaptir

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byincesu
    byincesu's avatar
    Erkek

Hocam cihaz paralel ithalat değilse Telpa garantisindedirki Telpa GM özel bir anlaşmaya sahip buda cihazın daha hızlı yapılıp teslim edileceği anlamına gelio. Senin bataryanı değişmezler korkma ! belkide sorun bataryadanda olabilir bunu oradaki teknisyenler çözer...

Geçmiş olsun...

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

hocam benzer vaka benim başıma galaxy wonder kullanırken geldi.

şöyle oluyor:

Whats app kullanırken mesela birisi sana sesli mesaj gönderdi. Eğer sesi oynatıp sonra da telefonu kulağına götürürsen ses hoparlorden değil de ahizeden direk sadece senin duyabilecegin sekilde veriliyor. Whats app telefonu kulagına götürüp götürmdeğini bu ışık sensoruyle algılıyor(sen kulagına goturunce kafan ısığı engelliyor). ve eger kulagına goturduysen ekranı kapatıyor ya da sonukleştiriyor. 

ben whats app de bu sekilde sesli mesajları dinlerken elmi ışık sensorune goturunce farkettim bu olayı. ve biraz bozuldu gibi oldu ekran parlaklığı. 

sen de viber dayken boyle bir şey olduguna gore benzer sey basına gelmiş olabilir belki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

Kipaya telefon açtım getir telefonu elektronik bölümü açık dedi müşteri hizmetleri. Öğlen gittim kipaya telefon ıvır zıvır götürdüm. Resmi tatil günlerinde o işle ilgilenen kişi çalışmıyomuş yarına kaldı artık, boşuna zaman kaybettim.

byincesu

Hocam alet telpa garantili. Hızlı yaparlar dedin de yüreğime su serptin sağolasın.

asa42

Hocam bu işin artık viberle alakalı olmadığına emin oldum. Çünkü 2 kez format da attım, ikincisinde telefon belleğini dosyalarla birlikte sildim ve format sonrası açılış bile aynı. belki viberin çalışması donanıma zarar vermiş de olabilir. Çünkü bazen saatlerce aralıksız konuştuğumuz zamanlar oluyordu ve telefonu kulağa götürünce ekran karartılmasına rağmen ekran ışığı yanmaya devam ediyor viberde. Belki bu uzun süreli çalışma nedeniyle ledleri süren transistörde bir sorun olmuş olabilir de ama üretici mühendislik hesabını ledin ve transistörün bu durumuna göre yapmak zorunda. Ara sıra bi normale dönüyor ama o da çok olsa yarım saat.

HeyQirs

Hocam kipanın kapanması hakkında bişey duymadım, çok olsa el değiştirir, milyon dolarları çöpe atmaz adamlar, satar parasını da ayakkabı kutusuna koyarlar :D

Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, telefon da yarın servis yolcusu...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

kipalar kapaniyor haberin ola gotur yaptir

O nerden cıktı?

...
Toplam Hit: 3194 Toplam Mesaj: 20