Gmail Şüpheli Oturum Açma Mesajı
-
Bu sabah böyle bir şey gördüm kendi şifremle giremedim sonra yeni şifre al dedi hiç bir şey yapmadan şifre ekranına geçtim yeni 1 şifre yazdım ve girdim girince mailde böyle bir şey gördüm.
Merhaba Xx,
Birisi kısa süre önce Google Hesabınızda (xx@gmail.com) oturum açmaya çalışmak için şifrenizi kullandı.
Hesabınıza erişmeye çalışan kişi bir saldırgan olabileceği için oturum açma girişimi engelledi. Lütfen oturum açma girişimiyle ilgili ayrıntıları gözden geçirin:
21 Temmuz 2013 Pazar 12:13:02 UTC
IP Adresi: 188.113.30.13
Konum: Tsentralnyy administrativnyy okrug, Kursk, Kursk Oblast, Russia
Bu oturum açma girişimi hakkında bilginiz yoksa, birisi hesabınıza erişmeye çalışmış olabilir. Hemen hesabınızda oturum açıp şifrenizi sıfırlamalısınız.
Şifreyi sıfırla
Saygılarımızla,
Google Hesapları ekibiBu e-postaya gönderilen yanıtlar alınmaz. Daha fazla bilgi için Google Hesapları Yardım Merkezi'ni ziyaret edin. -
proxy ve ya vpn kullanıyorsan bunu görmen normal hocam
-
sLeymN bunu yazdı
proxy ve ya vpn kullanıyorsan bunu görmen normal hocam
yok paşam ikisinide kullanmıyorum, ayrıca velev ki kullandım diyeyim şifreyi neden değiştirim durduk yere, üste ss koydum orda değiştirmiş adam şifreyi birde.
aklımda kalan google'damı bir açık var benim pc'demi indirdiklerimide çok ince eleyip sık dokurum daha önce başıma hiç gelmedi. -
Hocam android veya ios yüklü bir cihaz kullanıyorsan yükle google authenticator u mis gibi keyfine bak. Telefonunu almadıkları sürece hayatta üyeliğine giremezler :D
torpedo_XL tarafından 22/Tem/13 16:47 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdı
Hocam android veya ios yüklü bir cihaz kullanıyorsan yükle google authenticator u mis gibi keyfine bak. Telefonunu almadıkları sürece hayatta üyeliğine giremezler :D
Yok paşa benim telefon eski model bir şey :D
-
şifre baska hesaplarınlka aynı mı yandex disk hesabı facebook gibi belki ordan bişiler olmuştur
-
bundan sonrası için iki adımlı doğrulamayı öneririmm.için rahat olur.
-
çok gıcık birşey proxy veya vpn kullanırken adynı sırada outlook veya thunderbird açıksa sürekli karşıma gelen mesaj, belki bilmeden açmış olabilirsin. çok kurcalamaya gerek yok..
-
beni de uyarıyordu. şifreyi değiştirdim. daha da uyarmadı bakalım
-
Kullanmadığım bir gmail hesabında Almanya'dan giriş yapılmaya çalışılmış gibi bir uyarı çıkmıştı bana da şifreyi değiştirdim.
-
ffjoness bunu yazdı
bundan sonrası için iki adımlı doğrulamayı öneririmm.için rahat olur.
öylede kendini boğası geliyor adamın.