Godaddy Hosting Yardim Müridler
-
Merhabalar. Godaddy sitesinde deluxe hosting almalı miyim? Aslında önce ısımtescılde bı tane alacaktım baya da ucuz du ama godaddy de deluxe paketının ıcerıgınde sınırsız web site barındırma vardı. Çok cazip geldi.:)Şimdi ben bu deluxe denen şeyi alsam içine 5 tane farklı site koyabilir miyim.misal
www.,,,,,,,,.com video arsıvı
Www.........com özlü sözler
Www.::::::::.com rüytabirlerı.
-
DELUXEEntegre SEO sihirbazı ile daha çok ziyaretçi çekin.
Düşük fiyatlar
17,99 TL /ay
İNDİRİMLİ - %33 İNDİRİM
26,99 TL /ay TASARRUF EDİN4SEPETE EKLE1 web sitesi15GB SSD depolama100.000 aylık ziyaretçiSSH / SFTP erişimiTek tıkla site hazırlamaArama motoru optimizasyonu eklentisiyani 1 WEB Sitesi yapabilirsin. 15 GB alan veriyor. 100k kadar da ziyaretçi.=? -
-
FURKANN bunu yazdı
olay ne?
yenileme yaptığında 19 TL alıyo galiba, yani 1 ay 10 lira, gelecek ay 19 lira sanırım.
-
RockZs bunu yazdıFURKANN bunu yazdı
olay ne?
yenileme yaptığında 19 TL alıyo galiba, yani 1 ay 10 lira, gelecek ay 19 lira sanırım.
Orda sınırsız web sitesi yazıyor. Ben bu hosting hizmetini alirsam içinde aynı anda 4-5 tane farklı site barındırabilir miyim?
-
Oradaki sınırsız web sitelerinden kastedilen nedir ? Ne anlama geliyor?
-
link paylaşır mısın , bakalım.
-
https://tr.godaddy.com/hosting/web-hosting.aspx?ci=93458
-
evet hocam anladığım kadarıyla birden çok web sitesini HOST edebilirsin. fakat SINIRSIZ DEPOLAMA ALANI kısmındaki soru işaretinin üzerine fare imlecimizi koyduğumuzda çıkan yazıda, sizi VPS ye yönlendirebilir ya da kısıtlama getirebiliriz diyor. Yani o kadar da sınırsız değil.
-
Tamam tesekkur ederim.ben o kısma dikkat etmemişim. Anladığım kadarıyla bunlar bi müddet sonra farklı fiyatla karşımıza çıkabilirler. Peki sizin bildiğiniz isim tescil dışında güvenilir ve ucuz hosting var mi. Bir web sitesi için.
-
kebirhost.net
senelerdir varlar, uzun zaman önce (çok da uzun değil, 3-5 sene) bi' site barındırmışlığım vardır kendilerinde.
ucuzdur.