Google + (Google Plus) Hakkındaki Değerlendirmeleriniz
-
Google plus hakkında değerlendirmelerinizi yazmanızı istiyorum...
-
Facebooktan kat kat daha güzel.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
cmea06 bunu yazdı:
-----------------------------Hangi kanalda çıkıcak bu ?
-----------------------------SUPERBICO (Y)
-
facebooktan kolay kolay milleti koparamaz daha çok profesyonellerin kullandığı bi yer olur.
-
cmea06 bunu yazdı:
-----------------------------bende dünyanın en taş hatununla uzayda yaşamak istiyorum :/ ahh ahh
hocam naptın sen bi dövmediğin kalmış
edit:
ekelme yapayım hadi ;
Google plus , tam bir google işi.Sosyal ağlarda başarısız olmasının sebebi her zmanaki gibi yapmamıştı.Yani millete yararlı olmuyordu.Bütünn uygulamalrında bir yara vardı.
Birde şirketler, topluluklar vs.. google araçlarını çok kullanıyor.Groups , calender vs..
Şimdi ise güzel işler yaptı.Bu sefer oldu bence.Tıpkı google felsefesinde.Gizli saklı birşeyi yok.Twitter'ımsı.ÇEvreler falan on olmuş.
HEa facebook killer olur mu ? olmaz bence, facebook böyle gider.Webmasterlarını google aldı iyice mallaştı.Fcebook hantallaştı iyice sevmiyorum.Kaldı ki fazla yenilik yapamadılar, o yüzden facebooktan sıkıldı millet bir sürü araştırma gösteriyordu.Tam o sırada google çıktı ve hiç birine benzemiyordu.Millet o yüzden sevdi.
Mesela gifler oynatılarak gösteriliyor.Ben bayıldım buna.Bir sürü komik gif paylaşıyorlar.Tam bir paylaşım ağı.Zaten google öyle olsun sitedi.Bütün google hesaplarını yönetebileceğin, aynı zamanda arkadaşlarını bulabileceğin bir alan olsun istemiş ve yapmış.Mükemmel !
-
zumsuk bunu yazdı:
cmea06 bunu yazdı:
-----------------------------bende dünyanın en taş hatununla uzayda yaşamak istiyorum :/ ahh ahh
hocam naptın sen bi dövmediğin kalmış
-----------------------------aslında öyle bir amacı yok.ama türkçe işte :)
-
Öyle bi parladı ama pek bi gelecek vadetmiyor
-
Google+ facebooktan çok daha iyi olacak.Ancak şuan halen facebook daha iyi durumda.
Google+ giflerin hareketli olarak görüntülenmesini desteklediğinden dolayı bol miktarda gif paylaşılıyor.
Google+ video paylaşımı konusunda az bir sıkıntı yaşatabilir.O da zamanla çözülecek. Şuanda tüm sitelerin videoları oynatılabilir durumda paylaşılamıyor. Ancak Youtube, vimeo ve dailymotion gibi sitelerin bazıları sorunsuz destekleniyor diyebilirm. Google video paylaşımı konusunda biraz daha gelişmeli.
Google+ ta gözlemlediğim kadarıyla daha çok professionlelleri bir araya toplamış. Faceden sıkılan soluğu orada almış. Facei devirebilecek bir sistem yapmışlar.Ancak şuan değil. G+ daha çok geliştirilmeli.
-
arkadaşların da dediği gibi biraz daha amatör üstü düzeydeki insanlar takılıyor şimdilik. Fazla reklam yapmıyorlar mesela ana sayfada reklam yapılabilir hala google+ hesabınız yokmu gibisinden ve tüm video sitelerinde paylaşım işareti çıkmalı bence. paylaşılan videonun kaç dk olduğu izlemeye başlamadan görünemiyor bence bu çok kötü özellikle Türkiyede kotalı kullanıcı sayısı göz önüne alındığında dahada kötü
özetle olay iyi güzel hoş facebooktan daha iyi ama facebooku kısa vadede deviremez, pazarlaması zayıf.
-
Lostok bunu yazdı:
arkadaşların da dediği gibi biraz daha amatör üstü düzeydeki insanlar takılıyor şimdilik. Fazla reklam yapmıyorlar mesela ana sayfada reklam yapılabilir hala google+ hesabınız yokmu gibisinden ve tüm video sitelerinde paylaşım işareti çıkmalı bence. paylaşılan videonun kaç dk olduğu izlemeye başlamadan görünemiyor bence bu çok kötü özellikle Türkiyede kotalı kullanıcı sayısı göz önüne alındığında dahada kötü
özetle olay iyi güzel hoş facebooktan daha iyi ama facebooku kısa vadede deviremez, pazarlaması zayıf.
-----------------------------Pazarlama yapmıyacaklarmış su aşamada. dikkat et reklam sayısı "0"
-
benimde birkaç değerlendirmem olsun :)
facebook gibi özel mesaj gönder butonu bulunmuyor... bu büyük bi eksik
facebook kullanıcılarının %53 ü oyun oynuyormuş... buda büyük bir eksik ancak sahte hesapların çoğu oyunlar yüzünden açılıor... bu yüzden Google ın bir + sı bulunuyor :)
Twitter herkese açık bir platform. facebook ise daha kapalı bir platform. google + ise bu ikisinin karışımı... paylaşımlarını ister herkes görür istersende çevreler sayesinde kimse görmez. İşte en güzl yönüde bu...
video sohbeti ise çok güzel bir teknoloji..
Ama şuan hiçbir arkadaşımın google plus hesabı bulnmuyor... Ondan facebook egemenliği daha sürecek gibi