Google Arama Sonucuyla İlgili
-
Arkadaşlar benim bir sitem var.Google da arama yaptığımda sitem.com şeklinde çıkıyor.Ben www.sitem.com şeklinde çıkmasını istiyorum ve kişi sitem.com yazdığında oromatik olarak www.sitem.com adresine yönlenmesini istiyoum.Bunu nasıl yapabilirim.Sormadan öne araştırma yapayım dedim ama tam olarak hangi konuyla ilgili olduğunu bilmiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
-
SEO + URL Rewrite diye aklımda kalmış
-
konu hakkında blgim var bir deneyeyim teşekkür ederim.Peki google da arama yapıca sitemin www.sitem.com şeklinde çıkması için ne yapmam gerekiyor.Google her defasında sitem.com şeklinde indeksliyor sitemap de www şeklinde olmasına rağmen.
-
Google için net bir şey söyleyemeyeceğim. Sitemap ta www olarak verdiysen aklıma google a nasıl submit ettin sorusu geliyor.
https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=tr
Kontrol et bakalım.
-
Google, Site Yöneticisi Araçları'ndan yapabilrsin. İndexlerin değişmesi biraz zaman alır.
-
Web site yönetic araçlarına www şeklinde kaydettirdim :S
-
Çözdüm teşekkürler site yönetici araçlarından site.com ve www.site.com ikisini de eklemek gerekiyomuş tekrar indexlenince olacak sanırım
-
Evet site yöneticisi araçlarından yönlendiriyosun,
tahribata www danda www3 dende direkde ulaşabildiğinden dolayı google her yerden herşeyi idexlemeye başlamıştı, webmastertoolsdan ayarlayınca hepsini tek link haline getirdi...
Not: hepsini değil %95 ini getirdi halen www2 diye cıkanlar var ama cok azaldı...
-
tam olarak faydasını anlayamadım
ben arattığım zaman turkdepo.net diye çıkıyor www sız ama www. olan larda da olmayanlarda da tam olarak fark nedir ?
-
Aslında görünüşde pek bir fark yok.Ama www olmasının seo açısından daha iyi olacağını okudum
-
hocalar yeni konu açmaktansa burdan sorayım ben de..
terliksi.net adında video-fotoblog sitemiz var
arattığımızda bunu mu demek istediniz : terlikci.netdiye soruyor.terlikci.net diye bi terlik-sandalet sitesi var milattan kalma.bunun önüne nasıl geçebiliriz nasıl bu düzeltmeyi engelleyebiliriz ? teşekkürler şimdiden