Google İnbox Davetiye Paylaşımı
-
Google, oldukça büyük bir yenilikle karşımızda. E-posta servisini baştan aşağı yeniden ele alan Google, uzun vadede Gmail’in yerini alması beklenen Inbox’ı resmi blogundan duyurdu. Gmail’i geliştiren ekibin imzasını taşıyan Inbox, Gmail’den tamamen farklı ve yeni bir e-posta uygulaması olarak geliştirilmiş.
Detayını;
http://www.tahribat.com/Haber-Google-Inbox-I-Tanitti-8274/
burada bulabilirsiniz.
Lakin bu davetiye herkese gönderilimiyor şu sıralar ve kullanmak isteyen meraklı insanlar var benim gibi. :)
Davetiyesi olan arkaşlar burada paylaşarak daha çok kişinin kullanmasını sağlayabilirler.
Teşekkürler.
-
parmak havaya ben ben ben :)
-
Googleye mail gonderdim illa arkadasindan al diyor
-
google ve davetyeli projeleri = hüsran;
bakınız google plus.. neoldu ? diğerlerine basit bir alternatif.. neden böyle oldu ? sosyal ağı oluşturan çevredir sen içerde gezinirken yakın arkadaşların davetiye bekliyorsa 2. kere seni login yapacak sebep nedir ? twitter gibi ünlülerede yönlendiremedin.. bilişim dünyasındakiler google çalışanlarını circle lerine ekleyip durdular... okadar... gerçi bu proje daha çok kişisel bir ürün, çevreyle bire bir iletişim çokta söz konusu değil, iletişim dolaylı.. ama dünyanın en büyük reklam şirketinin reklam için davetiyeye ihtiyaç duyup koca koca projeleri batırmasıda aptallıktan başka birşey değildir...
-
aksata bunu yazdı
Googleye? Google'ı yazıldığı gibi mi okuyorsun hocam ?
-
bende istiyorum google ekibi yollamadı hala.
-
Thanks for requesting an invite. We’ll send you one as soon as possible.
Your friends at Gmaildiye cevap geldi ama geri dönüş yaparlarmı mechul
-
Mustafa bunu yazdıaksata bunu yazdı
Googleye? Google'ı yazıldığı gibi mi okuyorsun hocam ?
kafa zehir :D
-
Varsa davetiye atın yaw.
-
valla istedim gelmedi bir türlü. varsa bende alırım
-
herkes istiyo ben de istiyom mk