Google Pixel İmei Değişimi?
-
Bir alamancı dan keleoir fiyata pixel aldım bu cihazların şmei değişimi oluyoe mu, oluyor sa yaptıktan sonra güncelleme alır mı pasaport kayıt hakkım var buna harcamak istemiyorum işin açığı şiödi aon sürüme güncelledim cihazı hiç bir tr hat takılmamış cihaza bende daha takmadım
-
Beyler tr piyasası hiç yok heralde telefonun :)
-
İşlemcisi ne imiş?
MTK yani mediatek ise basit, MTK engineer programını indir onunla yap videoları var, MTK değilse bilemiyorum,diğer işlemcilerin IMEI değiştirmedim hiç.
Olmadı Google pixel IMEI repair diyerekten Hz. Google da aramak lazim
-
Doğrudur Türkiye'de piyasası yok. Resmi satışı ve garantisi yok zira. Google'ın bir tek Motorola Moto G ve LG'nin ürettiği Nexus 5 modeli ülkemizde satıldı diye biliyorum. Soruya gelecek olursak telefoncular cihaz ile atıyor ama o cihazdan olan telefoncu bulabilir misin orası meçhul.
-
antivir-US bunu yazdı
İşlemcisi ne imiş?
MTK yani mediatek ise basit, MTK engineer programını indir onunla yap videoları var, MTK değilse bilemiyorum,diğer işlemcilerin IMEI değiştirmedim hiç.
Olmadı Google pixel IMEI repair diyerekten Hz. Google da aramak lazim
mkyb bunu yazdıDoğrudur Türkiye'de piyasası yok. Resmi satışı ve garantisi yok zira. Google'ın bir tek Motorola Moto G ve LG'nin ürettiği Nexus 5 modeli ülkemizde satıldı diye biliyorum. Soruya gelecek olursak telefoncular cihaz ile atıyor ama o cihazdan olan telefoncu bulabilir misin orası meçhul.
snapdragonlu xioami ye bu program atıyormuş deneme yapıcam
https://www.youtube.com/watch?v=czhSlbUv8Fk
Ancak google güncelleme almaması sıkıntı bu tip durumda kendim ara ara imei değişip güncelleme alıp geri değiştirsem yermi google amca ? @mkyb hocam bu telefonu nasıl bilirsin ? Şuan redmi 4x var memnunum işin açığı telefondan
-
Sırf işlemcisiyle döver hocam Xiaomi 4X'i bu cihaz. Snapdgragon 8xx serisi yıllarca eskimeyecek bir işlemci.
-
mkyb bunu yazdı
Sırf işlemcisiyle döver hocam Xiaomi 4X'i bu cihaz. Snapdgragon 8xx serisi yıllarca eskimeyecek bir işlemci.
Hocam telefon u face de sormadık telefoncu bırakmadım çoğu olmaz bir çoğu nakmak lazım dedi Google da box ile atan gördüm adamakıllı box vs olab varmı teleofncu tanıdık imei değişmek için simblock olduoundan tek pasaport kaydı yemeyecek
-
nereodi bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam telefon u face de sormadık telefoncu bırakmadım çoğu olmaz bir çoğu nakmak lazım dedi Google da box ile atan gördüm adamakıllı box vs olab varmı teleofncu tanıdık imei değişmek için simblock olduoundan tek pasaport kaydı yemeyecek
Hocam istanbuldaysan doğubanka bir uğra istersen bu sorununa çözüm orada olabilir
-
imei'den hala telefon kapanıyo mu? ben 8-9 aydır iphone 5s kullanıyorum almanyadan geldi. Hala kayıt falan yapmadım ne sms geldi ne başka bi şey.
-
saku bunu yazdı
imei'den hala telefon kapanıyo mu? ben 8-9 aydır iphone 5s kullanıyorum almanyadan geldi. Hala kayıt falan yapmadım ne sms geldi ne başka bi şey.
evet hocam bazen geç sms gelebiliyor. benim telefonada 1 yıl kadar sonra geldi sms :)
-
akrepkral53 bunu yazdısaku bunu yazdı
evet hocam bazen geç sms gelebiliyor. benim telefonada 1 yıl kadar sonra geldi sms :)
yurtdışından nokia 8110 4G getirsem ne yapmam gerelecek?