Google Stadia'ya Rakip : Nvidia Geforce Now (En Az 15 Megabit Net Şart)
-
Ekerci bunu yazdı
Bende bin mbit var onunla deneyecem. Full arti full ayarlarda oynatmasi gerek. Bakalim nasil olacak
Oyunun ayarlarından tüm grafikleri ultra yapsanda görüntü kalitesini kendisi belirliyor.
YouTube'ta 480p-720p muhabbeti gibi.
-
En yüksek grafkli oyun assasin creed oddysey gibi yorumlara göre
-
Ar0fer bunu yazdıMcM bunu yazdı
Çizim için kullandığımız 3dsmax ve aftereffects programlarını calistirabilecegimiz bir online sistemde varmıdır? Konu içinde kaynak yapsam :)
Hocam öyle bir sistem var. Kullandığın saat kadar ödüyorsun. Ama ismini hatırlamıyorum :)
Hocam render için banada arada lazım oluyor adını hatırlarsan yazar mısın?
-
myblackworldweb bunu yazdıAr0fer bunu yazdıMcM bunu yazdı
Çizim için kullandığımız 3dsmax ve aftereffects programlarını calistirabilecegimiz bir online sistemde varmıdır? Konu içinde kaynak yapsam :)
Hocam öyle bir sistem var. Kullandığın saat kadar ödüyorsun. Ama ismini hatırlamıyorum :)
Hocam render için banada arada lazım oluyor adını hatırlarsan yazar mısın?
https://www.revuprender.com/pages/render
Cloud rendering services,Rendering farms diye aratip bakmak lazim.
Ben render isinden anlamadigim icin bir sey diyemiyorum simdi.
-
oyunları full hdde 60 fps'ye limitliyor,birtek yarış moıdunda 120 fps yazıyor oda 1280x720
geforce now yayın akışı kalitesinde görebilirsiniz,
netim 43mbit
düzenleme :
pubgde mesela mouseda fena lag var sağa sola oynatınca bariz kendini hissediyor, bunun net hızından olduğunu düşünmüyorum sizde de öyle mi ?
Zıplama,eğilme vs gibi şeyler anında çalışıyor ama mouse sağ sol yapma sıkıntılı
acaba bu fps limitlemsinden ötürümü diye merak ettim, cs go girdim onda da lag var
Genki tarafından 10/Şub/20 02:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Genki bunu yazdı
oyunları full hdde 60 fps'ye limitliyor,birtek yarış moıdunda 120 fps yazıyor oda 1280x720
geforce now yayın akışı kalitesinde görebilirsiniz,
netim 43mbit
düzenleme :
pubgde mesela mouseda fena lag var sağa sola oynatınca bariz kendini hissediyor, bunun net hızından olduğunu düşünmüyorum sizde de öyle mi ?
Zıplama,eğilme vs gibi şeyler anında çalışıyor ama mouse sağ sol yapma sıkıntılı
acaba bu fps limitlemsinden ötürümü diye merak ettim, cs go girdim onda da lag var
Online oynadığındandır.
-
mkyb bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Bugun yaklaşık 5saat hem mac hem pc de oynadim hiç sikinti olmadi
Tek bulamadiğim save dosyalarını kendisi depoluyor ilerde pc ye aktarmak istersem nasıl aktarıcam yada aktaramıcakmiyim
Spotify'ın çalma listesini, Netflix'in izleme listesini kendine özgü tutması gibi yapıyorlar. Bir yerden müşteriyi bağlamak zorundalar.
Çok mantıklı bir hareket
-
myblackworldweb bunu yazdımy4 bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdı
Arkadaşlar yerel disk c ye girdim. Birşey isteyen var mı?
Tarayıcı açtım hemen upload edeyim istediğiniz dosyaları
İşe yarar herşeyi yükleyebilirim. Sistemde phyton yüklü
2 gbps upload var
4 tane ssd takmışlar
Sistemde tur atıyorum şu anda. Nasıl böyle bir açık bırakırlar aklım almıyor
vay amk olaya gel
serverlarda neler gördün hocam merak ettim
Hocam direk c de olan ne varsa ulaşım sağlayabiliyorum.
@panxer hocam ilk zamanlar bir açık vardı. istediğim dosyayı download - upload edebiliyordum. Şimdi sadece dosyaları görebiliyorum. save dosyalarını görebiliriz. ama upload kısmı şimdilik sıkıntılıı bakalım karıştırayım biraz
-
İlk sayfaya ekleyin aga bomboş kartla 3 aylık beleş alabiliyorsunuz ilk üç ay ödeme yok sonra iptal etmeyi unutmayın ama para olan kartla falan şeyaparsanız bi de para peşin değil galiba jkhşü
-
SweetyVolty bunu yazdı
İlk sayfaya ekleyin aga bomboş kartla 3 aylık beleş alabiliyorsunuz ilk üç ay ödeme yok sonra iptal etmeyi unutmayın ama para olan kartla falan şeyaparsanız bi de para peşin değil galiba jkhşü
hacım buna başlayan iptal ettirmez ki , netflix gibi hayatımızın bir parçası olacak.