folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Google Ve Her Şeyi Manyakça Birbirine Bağlamak İstemesi

Google Ve Her Şeyi Manyakça Birbirine Bağlamak İstemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Google + kapandı artık YouTube Hesabı açarken istemiyoruz dediler demin denedim zorla Google + açtırmak istedi. Açmak bi şey değil Google'da ad soyad araması yapınca kabak gibi resim vs çıkartıyordu o yuzden silmiştim Hesabı zamanında.  

Var mıdır bunun bi Çözümü ? Isim değiştireyim  dedim ondada bu sefer Gmail adımıda Değiştiriyor. 

Güya Facebook'u bitireceklerdi. 

mkyb tarafından 09/Ağu/15 06:36 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

valla benimde var heralde 2-3 tane google plus uyeligim bu yuzden ama ne girisim vardir ne birsey mal mal acik durur oyle.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Terminator 5 teki olay olmasın xd .

aslında çok kötü bişey.  1 video yükledim diye youtube kanalıyla beraber maili vs ne varsa banladilar . konuda açmıştı m geri alabilirmiyim hesabı diye ama malesef 2 yıllık kısa yoll larım + onlarca şifre çöpe gitti. 

tum hesapları birbirine bağlamak hiç iyi değil 

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

İyi yanı da var kötü yanı da var.

İyi yanı hizmetlerin çoğu işe yarar. Fake hesap peşinde değilsen, standart şekilde bilgisayar kullanıyor ve sosyal ortamda bulunmak istiyorsan tüm hesaplarını tek yerden kontrol edebilirsin. Kendi reklamını daha iyi yapabilirsin.

Kötü yanı bolca bilgi sayesinde profil çıkartmanın kolaylaşması. NSA ve ABD hükümetinin yıllarca el altından sürdürdüğü faaliyetleri legal olarak yapıyorlar. Bugün Google kullanmaya internet kullanıcısı yoktur. Chrome kullanımı da dünya çapında çok yüksek. Chrome zaten alayını loglayıp gönderen bir tarayıcı. Hele bir de hesabınla entegre kullanıyorsan kaba tabirle hakkındaki klasör her geçen gün şişiyor. Bu bilgilerin şirkete özel kaldığını, gerektiğinde hükümet tarafından istenebileceği palavrasına inanmıyorum. Devlet destekli üniversitelerde proje olarak geliştirilipte bu kadar büyüyen ve zamanında bir noktada devlet desteği alan şirketlerin elbette bazı noktalarda ortak çalıştığına inanmak lazım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu google plus ile alıp veremediğiniz nedir acaba ?

Saçmasapan forumlara bile üyelik açmaya çekinmeyen insanlar, söz konusu google plus olunca sanki yaratıkmış gibi davranıyor.

Aç bi google plus hesabı, profil fotonu da kaldır oradan. tamamdır işte ?

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Gif fotografa cok guldum ya :)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

o degil de google bizim boklu hesaplarimizi ne yapsin amk ? 

black implies white, self implies other, life implies death.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

o degil de google bizim boklu hesaplarimizi ne yapsin amk ? 

mobilden atinca iki defa mi gonderio ?

nurulmac11 tarafından 09/Ağu/15 12:28 tarihinde düzenlenmiştir

black implies white, self implies other, life implies death.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Google'ın profil merkez algoritmaları o denli gelişti ki tehlikeli olacak noktalara doğru gidiyor:

örnek: Benim profilimi ben ve hatun kullanıyoruz; hepsiburadaya veya diğer alışveriş sitelerine giriş arama yaptığımızda bundan 2 ay önce daha sonraki akıllı reklamlar karma şekilde gelirdi; mesela ben av tüfeği vidaları aramışım hatun ayakkabı aramış, akıllı reklamlar haber sayfalarında hem av tüfeği için hem kadın ayakkabısı için gelirdi. Geçen hafta şunu farkettim, google da aynı profil içinde bir kaç arama yaptıktan sonra profili kimin kullandığını anlıyor orospu çocuğu :| ben ruby ile ilgili kaynak aradım ardından hatun yarım sat kadar elbise falan bakındı. o kalktı ben 2 3 arama daha yaptım ruby ile ilgili ve haber sitelerinde dolanmaya başladım, hiç kadın elbisesi reklamı gelmedi dağ taş ruby oldu diğer yakın konularla ilgili kitap ve kurslarla ilgili reklamlar oldu ilk tepkim hasiktir oldu, sonra hatun geçti pc başına yine trendyola falan girdi biraz dolandı dur dedim hemen haber sitesi açalım dolaşıyoruz hepsini sırayla ve bir tane bile programlama kitabı yada kursu reklamı gelmedi. Sonuç itibariyle milyarlarca insanın profiline sahip bir arama motorunun tek profilde alt profiller oluşturabilmesini ürkütücü buldum, mümkün oldukça google dan uzaklaşmaya çalışıyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Saçmasapan forumlara bile üyelik açmaya çekinmeyen insanlar, söz konusu google plus olunca sanki yaratıkmış gibi davranıyor.

Ilk mesajı dikkatli oku. Google aramalarında çıkıyor o Yüzden istemiyorum. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

Ilk mesajı dikkatli oku. Google aramalarında çıkıyor o Yüzden istemiyorum. 

Hocam internet = google

o ne istiyorsa onu yapar, adamların eli çok kuvvetli.

Youtube, Google, Google Maps, Android kullanmazsan google ile başın ağrımaz, gel gör ki şu anda pek mümkün değil.

Yanlış anlama ama gerçek dışı bir istek seninki

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 1819 Toplam Mesaj: 14
google plus google +