Gopro 10 Video İzleme Sorunu
-
Ekran kartınız ve işletim sisteminiz nedir? Nvidia gpu ise bir önceki sürüm sürücüyü yükleyerek deneyin.
-
hocam yüksek ihtimal donanım yetersiz kalıyor yada codec tavsiyem convert etmen.
h264'e convert et oynatır... -
Zeytun-i bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
elindeki pc son 4-5 yıl içinde üretilmişse hevc ile sıkıntısı olmaması lazım
vlc veya mpv player ile denediğini varsayıyorum
mesela vidyoyu telefona atıp ordan oynatınca takılmıyorsa senin pc traş
PC 10 yıllık ya i5-2400 CPU @3.10GHz (4 CPUs),-3.1GHz
o işlemci çöp oldu sayılır aynısından vardı dediğin gibi 4k yüksek çözünürlükte takılıyordu :) sattım kurtuldum
-
torpedo_XL bunu yazdı
Yüklediğin bütün codec paketlerini kaldır.
https://www.videohelp.com/software/LAV-Filters-Megamix
Bunu indir, kurulumda player olarak potplayer veya mpc-hc yi seç config olarak da madv super-low-end preset seçili olsun. Kurulum bittikten sonra hangi hangi playerı yüklediysen (potplayer veya mpc-hc) onunla videoyu açıp dene.
Başkan harfi harfine uyguladım lakin yine olmadı :) Bizim işlemci çok eski kalmış :) Çözürnürlük çok yüksek 3-4 sn video 89 MB
-
Zeytun-i bunu yazdırakkoc bunu yazdı
hafiza kartından mı izlemeyi deniyorsun, yoksa pc ye kopyaliyip mi ? Birde pc nin özellikleri nedir ? dar boğaz nerede diye bakmak lazim. Mesela kameradan videolari izlemeyi denediğinde donuyor mu ?
Benim tahminim PC'de ki donanım ile alakalı. mevcut codecti açamiyor.
Cihazdan izlerken pırıl pırıl, sd cartı takınca ister sd karttan ister pc ye kopyalayayım o hiç değişmiyor donuyor, aynı videoyu yt'ye yükleyince güzel. Aynen işlemci tırt muhtemelen bu çözürnürlüğü rahat oynatamıyor.
bro youtube tabi daha kolay acilir kapanir bi codect olan h25X e ceviriyor o yüzden onu cpu'n kolaylık ile aciyor. (yada gpu, codect'e göre hangisini kullanıyorsa kodlayan)
-
kazaa lite codec pack denedin mi?