Graffiti Hakkinda ?
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
güngörende trenvay yoluna bakan hamam duvarını boyuyolar her ay parasını felan belediye veriyomuş güzel görüntü oluyo.
onlara ras gelirsen kanka felan ol :)hiphoplife.com.tr forumlarındada görmüstüm bi ara gazetedeki şekilli yazı fontlarını çizerek başlıyomuş çoğu kişi.
takip etcem bu konuyu.
şeklinde ...
-----------------------------Bu duvara sadece " Yeah " diyebilirim adamlar harika is cikariyorlar kim bilir kac gunlerini aliyodur .
-
yok hoca gün felan deil ya bazen okula giderken görüyom 12 gibi ellerinde kağıt var kurşun kalem tarzı bişeyle çiziyolar sonra boyalarla girişiyolar ..
:)
akşam döndüğümde bitmiş oluyo
-
o resimde gözüken çok abartılı ugras isteyen bişi değil
zaten zamanı kısaltmak adına zor şeyler önceden ana hatlarının kalıpları cıkarılır kalıp üzerinden yapılır
-
Önce tek atmayı öğren sprey tutmayı öğren bunun bir okulu yok okulu sokaklar çıkıp en boş ve korkulan yere tek atman lazım yoksa şevk gelmez :|
Sonra taslak yapıcaksın
Sonrası zaten sürekli graffiti çizimleri alıp onları kendi alehinde çizip değiştiriceksin bunun için dergi veya para vermene gerek yok internette çok graffiti resmi var kaynak onları al harfleri değiştire değiştire çiz böyle böyle öğrenirsin ben evde kendi başıma öğrendim ama öncedende çiziyodum az çok yani ondan kolay oldu :| -
hocam yapamıyorsan yapamıyorsundur.Bu iş bir sanattır.Yüzme öğrenmek isteyen yüzme öğrenir öyle yada böyle ama içinde grafiti kabiliyeti olmayan insan ne kadar çalışırsa çalışsın yapamaz.İçinde varsa çalışarak geliştirirsin sadece.Türkiye'nin grafiti boyası CASATİ'dir ;)
-
Nitrous haci herkes annesinin karnindan birseyler bilerek dogmuyor benim amacimda cok buyuk birisi olmak degil kendi capimda kendimi tatmin etmek
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------
Nitrous haci herkes annesinin karnindan birseyler bilerek dogmuyor benim amacimda cok buyuk birisi olmak degil kendi capimda kendimi tatmin etmek
-----------------------------hacım yetenek diye birşeyden haberin var mı? bazı şeyler genetiktir doğuştan temeli vardır içinde geliştirilir.Bazı şeyler için buna gerek yoktur çalışarak geliştirebilirsin.Ama grafiti için bu geçerli değil.
-
İstersen çok eskiden yaptıklarımdan bir kaç resim eklim ama hepsi temize çekilmemiş graflar çekmeye vakit yok :|