Green Card Çekiliş Sonuçları Bugün Açıklanıyor
-
HolyOne bunu yazdı
Herkez yine babayı aldı bu sene de
Herkes s ile yazılır :P
Banada çıkmadı :(
-
canerator bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Herkes s ile yazılır ama Herkez z ile yazılır
-
HolyOne bunu yazdıcanerator bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Ölüyorum :D
-
çıkan olursa kutlama mahiyetinde bi konu açın ya da bu konunun başlığını güncelleyin de girip girip acaba bizden birine çıktı mı incelemesi yapmayalım :D
-
canerator bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Ağanın pohunun üzerine poh, holü nün kelimesinin üzerine kelime olmazzzz :)
-
green card çekilişiyle ilgili şunu merak ediyorum,
Diyelim çekilişe katıldık çıkmadı, sonrasında turist vizesi almak istiyoruz. Konsolosluğun red verme ihtimali varmıdır bu sebepten?
-
End_User bunu yazdı
Diyelim çekilişe katıldık çıkmadı, sonrasında turist vizesi almak istiyoruz. Konsolosluğun red verme ihtimali varmıdır bu sebepten?
ben benzer bir durum yasadim.. 3. amerikan vizemi almaya gittim.. daha once green card a basvurmustum, cikmisti ama iptal edilmisti bilgisayar secerken hata yapmis.. herneyse gorusmeye gittigimde konsolos israrla senin vize reddin var diyor bende inatla yok diyorum en sonunda green card olayi cikti bilgisayardan kurcaladi buldu ve ozur diledi.. amerika tarihinde ilk defa boyle salakca bir olay oluyor dedi.. olay bundan ibaret vizeyi verdi sonra
-
End_User bunu yazdı
green card çekilişi tamamen çekiliş. yani bu site üzerindeki sonuç tamamen şans olayı.
dolayısı ile burda çıkmadıysa red aldın demek değildir.
ama burada çıktı sonraki aşamada konsoloslukla görüştün red edildin o bir red dir
-
Simdi bu cekilise katilip amerikaya gocme istegini belirtiyorsun, sonra konsoloslukta turist vizesine basvururken vallaha kalmayacam kardes gezip geri gelicem dedidiginde bir sorun cikar mi acaba?
Ben yaklasik 4 yildir araliksiz basvurup, ayni sekilde de araliksiz olarak babayi almis biri olarak merak ediyorum dogrusu vize basvurusuna etkisini.
-
HolyOne bunu yazdıcanerator bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Reyizden beyin yakan cevaplar...
Ama holü dediyse bence vardır bi bildiği hemen tdkya bildiriyorum "galat-ı meşhur lugat-ı fasihten evladır" demiş olabilir.