GTA 5 Olan Var Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

GTA 5  olan var mi ? google drive a falan yükleyebilirse ordan çeksek nette torrentlerde var ama indirmesi çok uzun sürecege benziyor 

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

PART1 – PART2 – PART3 – PART4 – PART5

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Bana da Call of Duty, Battlefield 1 gibi hikayesi çok saran savaş oyunu lazım. 

Özellikle Call of Duty 2 ve 4  Battlefield 1 'e bayıldım. Buna benzer bi oyun fikri olan var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Bana da Call of Duty, Battlefield 1 gibi hikayesi çok saran savaş oyunu lazım. 

Özellikle Call of Duty 2 ve 4  Battlefield 1 'e bayıldım. Buna benzer bi oyun fikri olan var mı?

Metro serisi

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Bu yorumu okuyorsanız Hikayesini beğendiğiniz güzel oyunları yazar mısınız? 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Bu yorumu okuyorsanız Hikayesini beğendiğiniz güzel oyunları yazar mısınız? 

Metro Serisi

GTA 4 

Mafia 1-2

Bioschock

Red Dead Redemption

Max Payne 1-2

The Witcher 3

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo

bi ara bedava veriyolardi almistim ama hesabi bulamadim. belki alan biri vardir verir hayrina ugrasmazsin torent falan

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

bi ara bedava veriyolardi almistim ama hesabi bulamadim. belki alan biri vardir verir hayrina ugrasmazsin torent falan

+1

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

47 gb indirdim yüklerken yüzde 95.7 de kaldi 5 saat sonra, konu up

pc için lite ya da portable düşük gb li varsa daha iyi olur

oflline oynanacak oyun 

KasiRGamsi tarafından 16/Oca/22 16:15 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    KasiRGamsi bunu yazdı

47 gb indirdim yüklerken yüzde 95.7 de kaldi 5 saat sonra, konu up

pc için lite ya da portable düşük gb li varsa daha iyi olur

oflline oynanacak oyun 

https://www.1377x.to/torrent/2427340/Grand-Theft-Auto-V-GTA-5-v1-0-1180-1-1-41-MULTi11-FitGirl-Repack/

indir hocam burdan torrent ile 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
Toplam Hit: 1724 Toplam Mesaj: 12
gta 5