Guguk Kuşundaki Son Sahne
-
Dikkat Guguk Kuşu filmini izlemeyen varsa spoiler içerir ona göre.
Şimdi hacılar şu Guguk kuşu yani One Flew Over The Cuckoos Nest filmindeki son sahnede şef Mac i öldürüp firar etmeden önce Mac e ne yapmışlar.Kafasında dikiş izi var.
-
Mac'in kafasına birşey yapıldığını hatırlamıyorum ama filmi çok önceden izledim , belki sivil yaşamında bir sorunu olmuştur o an
-
spoilerın anasını ağlatmışsın
-
ağır spoiler yalnız bu. filmin sonuna kadar böyle bi olay zaten kimsenin aklına gelmiyor :/
o izler ise elektrik veriyorlardı sanırım debelenmeden filan olmuştur. direk ona bağlı bi sahne olmadı diye hatırlıyorum filmde.
ama kral filmdi yani yüzeysel olarak bu ne mk diyebilirsin ama 30dk düşününce epey anlam çıkıyor.
-
Valla film güzeldide şu son sahneye anlam veremeyince filmin notunu veremedim :D
-
koca filmde oraya mı takıldın allasen hocam.
beni ağlatan bikaç filmden biriydi bu. bucket list de güzel.
jack nicholson kumda oynasa izlerim zaten.
-
x Hybris bunu yazdı
koca filmde oraya mı takıldın allasen hocam.
beni ağlatan bikaç filmden biriydi bu. bucket list de güzel.
jack nicholson kumda oynasa izlerim zaten.
Hacı koca filmde en önemli sahne bence.Başrol kahramanını adam nie öldürdü onu merak ettim :)
-
-
x u235 bunu yazdı
Hacı koca filmde en önemli sahne bence.Başrol kahramanını adam nie öldürdü onu merak ettim :)
bunu soruyosan zaten filmi anlamamışsın dayı ben fiziksel olarak o izi soruyosun sandım :|
-
adam bilincini kaybediyordu, onu o yapan karakteri silindigi icin, diger adam o sekilde yasacagına ölmesinin daha uygun olacagını gördü.
filmi hatırladıgım kadarıyla yorumum budur.
-
Ağır Spoiler içerir filmi izlemeyen okumasın..
Hemşire yılbaşında sikişen ve kekemesi düzelen çocuğu tehdit ederek "annene söyleceğim" demesiyle çocuk intihar etmişti. Daha sonra jack abimiz hemşireyi öldüresiye dövmeye kalktı. Ve daha sonra hastanede elektiriktende öte bir bölüme gönderilerek beyinden bir kabloyu söktüler abimizin. Bildiğin şuursuz yaşıyordu jack abimiz. Bizim kızılderelide onu böyle görmeye dayanamadı öldürdü ve abimizin dediği şeyi yaptı . O mermeri alıp camı kırıp kaçtı. Jack abimiz bunu denemiş ancak yapamamıştı. Ve şu unutulmaz cümleyi söylemişti "En azından denedim amuğa koyum!"
Ağır Spoiler içerir bitiş
Ekleme: Bu arada o hemşire kadını oynayan kimse ona buradan selam göndermek istiyorum. Serkaaaan serkaaan ananı...... sii...O hemşire kadını o kadar sinir bozucu oynamış ki o kadın cidden adamın sinirleri bozuluyor. Ekranı sikesim gelmişti ilk izlediğimde. Çok kıral filmdir. Yıllarca tiyatrosuda oynandı. Zaten ilk tiyatrosuyla tanımıştım seneryoyu. Ama filmini geçen sene izlemek nasip oldu. Nasıl diyim adamın büdün duygularını coşturan bir film yapıtıdır. Lotr serisinden bile önceye koyarım ilkerimin arasında bir filmdir.
DrKill tarafından 03/Ağu/13 00:52 tarihinde düzenlenmiştir