Güvenlik Kamera Kontrolü Nasıl Olur?
-
Merhaba müridler, örneğin 10 adet ip kamera 1 adet Nvr cihazı var. Normalde çüft tıklama ile kareyi büyütüp küçültmek olsun zoom yapmak olsun direk nvr a usb den mouse takmak sureti ile yapılabiliyor. Sisteme 100 metre uzaklıkta bulunan bir konumda ben hem kameraları izlemek istiyorum hem de yönetmek yani büyütmek küçültmek zoom vs gibi. Bunu nasıl yapabilirim ? Web arayüzünden kontrol edilebiliyor mu?
Not: daha önce hiç ip kamera sistemi kullanmadım hiç fikrim yok yönetme konusunda.
-
hdmi uzatıcı ve usb uzatıcı ile cozebilirsin.. bitane hdmi coklayıcı da al diğer tarafdada goruntu olacaksa.. yada bilgisayardan izlemek istitorsan swiche bitane accesspoint bagla laptopdan wirelessden ipyi gir nvrin ordan izle buyuk kucult geri donuk izle takılırsan ozelden mesaj at no yardımcı olurum..
-
cybermole bunu yazdı
hdmi uzatıcı ve usb uzatıcı ile cozebilirsin.. bitane hdmi coklayıcı da al diğer tarafdada goruntu olacaksa.. yada bilgisayardan izlemek istitorsan swiche bitane accesspoint bagla laptopdan wirelessden ipyi gir nvrin ordan izle buyuk kucult geri donuk izle takılırsan ozelden mesaj at no yardımcı olurum..
Hocam usb uzatıcı 100 metre mesafede çalışır mı ki? Ya da 100 metrede hdmi falan sinyal kaybı olmazmı.
-
-
-
o zaman bitane daha nvr orayada gir kameraları ama ucuz maliyet olsun dersen dediğimi yapcan baska alternatif aklıma gelmyor
-
Cat6 cekersen lokal network uzerindem webview ile gosterebilirsin. 100mt hdmi olmaz 100 mt usb hic olmaz network uzerinden yada pal uzerinden goruntuyu gondereceksin yonetim yapamazsin bu sekilde ama. (Yapilir ama rs232 baglantisi ile yonetebilirsin onada kumanda lazim)
Android cihaz al icine web uygulamasini yukle tv ye bagla yada tablet al ordan buyutup kucultup izletebilirsin.
-
ayhun bunu yazdı
Cat6 cekersen lokal network uzerindem webview ile gosterebilirsin. 100mt hdmi olmaz 100 mt usb hic olmaz network uzerinden yada pal uzerinden goruntuyu gondereceksin yonetim yapamazsin bu sekilde ama. (Yapilir ama rs232 baglantisi ile yonetebilirsin onada kumanda lazim)
Android cihaz al icine web uygulamasini yukle tv ye bagla yada tablet al ordan buyutup kucultup izletebilirsin.
100 mt hdmi olur 100 mt usbde olur.. ! inatlascak değilim kimseyle @ilteris ozelden numaranı yaz alacak oldugun urunler soyleyeyim yap.. eğer 2nci nvr almam diosan..
-
cybermole bunu yazdıayhun bunu yazdı
100 mt hdmi olur 100 mt usbde olur.. ! inatlascak değilim kimseyle @ilteris ozelden numaranı yaz alacak oldugun urunler soyleyeyim yap.. eğer 2nci nvr almam diosan..
Hocam bu isi 8 senedir yapiyorum soyledigin ozellijlerde arada coklayici donusturucu olmadan yapma seklini gormedim duymadim az biraz bilgin dahilinde konussn anlarim derimki evet mantikli. Su yapma seklini anlatirsan bizde biseyler ogreniriz sayende.
-
cybermole bunu yazdı
burda havadan yapacaksın diye birşeymi yazmısım neyse... yorum yok..
-
hocalar sakin yahu. Bilgi paylaşımı ve fikir almak için açtım konuyu zaten alalım verelim birbirimize bilgi sunalım bilmediğimizi öğrenelim diye...
Şuanda heralde mantıklı olan izleme noktalarına 1er adet pc koyarak uygulama ya da web üzerinden yönetmek olur. Zaten kamera sayısı artacam minimum 40 tane olacak.
dcpromo tarafından 03/Eki/17 09:21 tarihinde düzenlenmiştir