Güzel Bir Çıkma Teklifi..
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
profilinde evayı öyle övmüşsünki merak ettim
Ben ona resmen aşığım müdür. -
Smirnoff bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
Ben ona resmen aşığım müdür.
elin orospusuna aşık lan adam :| -
ershn bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
Ben ona resmen aşığım müdür.
elin orospusuna aşık lan adam :|
Gönül bu , orospu bakire dinlemiyor.. -
IRET bunu yazdı:
Ulan başlığı "Güzel Bir Çakma Teklifi" okudum, neler dönüyor burada diye daldım içeri :|
-----------------------------hoca yerlere yatırdın beni :)))))
onuya gelince böyle şeylere hiç gerek yok agalar... kızla kesişmedikten sonra rocconun %10 hissesini de versen nafile.. ben bi kıza 2 defa bakarım.o da 2 def baktıysa gider konuşurum.zaten sen merhaba diyince o da gülerek diyorsa iş bitmiştir:) 2den fazla niye bakmam derseniz abazalığa giriyo:) ne kadar fıstık olursa olsun 2den fazla bakmayın derim nacizane tavsiyem..saygılar
-
hee siz kasın durun aq. hatunun gönlü yoksa kıçınızı yırtsanız nafile be kardesim... direk anlatın meramınızı gönlü varsa olur zaten. reddedilmekten korkmayın, emin olun eger azcık gonlu olan bırıyse mutlaka size dönecektir. Siz reddedilmenın kırıklıgını yasarken karsınızdaki de biraz gonlu olan biri ise reddetmenın buruklugunu yasar emin olun... hee gönlu yoksada koyvergitsin... para felan bahsedenler olmus cinsel tatmin bakımından da onemlı bır faktör evet ancak paran varsa ve yasamayı da biliyorsan senin teklıf yapmana gerenk kalmaz seni bulurlar aşkıda, sevgiyide, cinselliğide yasarsın. ---- lan güzin abla gibi olduk bu ne bea :D
-
adamın ilk vizeleri geçti, hoşgörüyle karşılamak, hevesini kırmamak lazım :D
-
ne güzel lafı ne kağıdı ya saçmalamayın. küfür edin. bağlanmak istediklerin piçlik istiyor. piçlik yaptıkların da bağlanmak istiyor. o zaman istediklerini vericeksin. sonuçta piç yoktan iyidir.
-
hezarfen bunu yazdı:
adamın ilk vizeleri geçti, hoşgörüyle karşılamak, hevesini kırmamak lazım :D
ahahahha :D çok doğru tespıt :D -
kokorecci bunu yazdı:
hee siz kasın durun aq. hatunun gönlü yoksa kıçınızı yırtsanız nafile be kardesim... direk anlatın meramınızı gönlü varsa olur zaten. reddedilmekten korkmayın, emin olun eger azcık gonlu olan bırıyse mutlaka size dönecektir. Siz reddedilmenın kırıklıgını yasarken karsınızdaki de biraz gonlu olan biri ise reddetmenın buruklugunu yasar emin olun... hee gönlu yoksada koyvergitsin... para felan bahsedenler olmus cinsel tatmin bakımından da onemlı bır faktör evet ancak paran varsa ve yasamayı da biliyorsan senin teklıf yapmana gerenk kalmaz seni bulurlar aşkıda, sevgiyide, cinselliğide yasarsın. ---- lan güzin abla gibi olduk bu ne bea :D
-----------------------------bu yoruma katılıyorum, ne denyolar gördüm, iki lafı bir araya getiremeyen, kızın karşısında ezilip büzülen, ama kızın gönlü varsa oluyor, ha yoksa, dünyanın en orijinal teklifini yapsan ne yazar. Ayrıca böyle atraksiyonlar evlenme teklifi yaparken filan olur, ilk kez kızla yakınlaşıp sevgili olma faslı öyle teklifle, anlaşmayla filan olmaz, ortamı hazırlarsın , niyetini belli edersin, önceki postta belirtmiştim zaten.
-
çok sağol hocam yaw bende anaokundaki hatunu nasıl tavlarım diye düşünüyodum