folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Güzellik Merkezi Dolandırıclığı

Güzellik Merkezi Dolandırıclığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Firma adını yaz isterse  bizde yorumlarda gereken puanlamayi yapalım 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    BerkayCit bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bknz : İlamsız İcra

Eve kağıt gelir evde olmazsanız muhtara gider ve siz almışsınız gibi gözükür sistemde. İtiraz edilmezse 7 gün içerisinde ödenmesi gerekir.

tamamdır hocam bunu öğrendiğimiz iyi oldu..

Saçma mı ? Evet saçma. İmza falan hikaye birisi sizin malınıza çökmek istiyorsa çöker. Hemde yasal olarak. Yukarıda imza falan demişler :) Burası Türkiye beyler Avrupa değil.

Örnek olay : https://www.ensonhaber.com/3-sayfa/balikesirde-aracini-satmadigi-kisiler-araca-icra-koydurdu

7 gün süreyi geçirince menfi tespit davası açmak gerekir. Ama bu dava tek başına icrayı durdurmaz. Ya en az %15'lik teminatı yatırarak alacaklının icra dosyasından para çekmesini engellersiniz ya da en az %115'lik bedeli yatırarak dosyayı durdurursunuz. 

Hocam burada icra memurlarının hatası var muhtemelen zaten avukat da memurları şikayet etmiş. Binlerce dosyada böyle o.c larının zokalarını yutmamak zor. Her dosyada cok ciddi inceleme ister ama memur iş bilmeyince her geleni onaylamış. Tebligat işlemi önce beyan edilen adrese yapılır. Eğer o adreste yoksa mernis adresine tebligat yapılır. Evde yoksa muhtara verilir falan. Postadacı da nasıl teyze oğlum benim diyene tebliğ evrakını sorgulamadan vermiş o da ayrı bir saçmalık. PTT bir kimlik kontrol uygulaması yapamıyor mu sanki Mernis'e tebliğlerde teslim alacak olan kişinin kimlik nosunu girsin. Tebliğe uygunsa versin. Çok zor bir şey değil.

Neyse normalde olmayacak iş, iş bilmeyen memurlar yüzünden olmuş. Sonuçta eleman mağdur olmuş mu? Olmuş. Cesaret edip yapmaya çalışırlarsa uğraştırır işte böyle.

Eşim de çarşıda gezerken biri durdurmuş öğrenciyiz form başına ücret alıyoruz şu güzellik merkezinin uygun fiyatları seansları var. Sözleşmeye para yazmıyorum zaten. Para olmazsa geçersizdir. Konuşursun beğenmezsen zaten para yazmıyor yaptırmazsın demiş. Eşimde öğrencinin işi olsun hem de bi bakayım diye imzalamış gitmiş. Beğenmemiş. Gitmek istememiş. İstersem gelirim tekrar konuşuruz demiş çıkmış. Başladılar aramaya. Evrakın karbon kopyası var ellerinde ve fiyat yazılı değil. Akıllarınca fiyat yazıp kandıracaklar. Allahtan eşim de kendindeki kopyayı atmamış. Ben de adliyede çalışıyordum o dönem işleyişi bildiğim için aradım isterseniz işleme koyun bende fiyat yazılmamış nüshası var. Özel belgede sahtecilikten suç duyurusunda bulunucam falan dedim. Bunlar istemiyorsanız o zaman evrakı iade edin demeye başladılar. Bu sefer evrakı istiyorlar bizden. Dedim vermiyorum aramayı kesin. Cimere şikayet ettim. Belediyeye yönlendirmişler belediye de uyduruk bir sebeple 1000tl mi ne ceza kesmiş. Sanki ben onu dedim aq salakları. Neyse evrakı getirin deyip durdular en son sövünce daha arayan yok. İcraya verecez cart curt ediyorlardı sonra saldılar. Evrak hala duruyor ama eminim bir gün üstüne miktar yazıp icraya koyacaklar. Ben de o zaman savcının kendisiyle görüşücem.

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Beyler bu adliye tebligat evraklarını neden aracı kurumla yani postane ile dagıtır? Yok mu elemanı işi bilen? Tamamen sacma ve suistimale acık bir sistem.

Syntax error..
Toplam Hit: 2940 Toplam Mesaj: 24
güzellik_merkezi