Hackera Neler Soruyorlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    AbdullahAzad bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

@Under' de göz çevresinde morluklar yok muydu yav. Bir de Gözlüğü kalın,köşeli, plastik (veya kemik) çerçeveli değil miydi. Saçlar kısa kesim, görece sert idi; bu adamda saçlar arkadan bağlı ve tamamı beyaz, seyrek. Alın da köşelerden açık. @Under' de saçlarda siyah ve beyazlık var. Ha Boy bir miktar benziyor ama kilo,göbek konusunda yorum yapamayacağım. Yada göbek konusunda, geçenlerde balgat tarafındaki buluşmanızda biraz göbek vardı ama bu adamdaki kadar değil gibi geliyor bana. ^^

@underzero vay vay vay

Niye? yanlış mi tasvir ediyorum. Bu video'daki adamın oturuşundan mıdır nedir göbek çevresinde simit yada AyÇöreği gibi bi yığılma var. UnderZero'da Balgat buluşmasındaki foto'larda böyle birşey görmedim. Ha, Under'in göbek'i yok mu; var elbette ama o kadar da değil. Yalnız, alınmasın ama Under'de göz çevresi etrafında Panda'lık durum var gibi. Ne alakaysa,Bir de yaşlılık sebebi hariç Under'in Yüzü bana biraz Asyatik özel de Koreli gibi geliyor. Bu arada Sempatik yaratık benim gözümde panda'lar. 16 Haz. Pzr özelde senin ve tüm insan gibi olan babaların günü de kutlu olsun ^^"  

ColdPlay , clock. YouTube. 

Ed Sheeran, dont. YouTube. 

Nelly Furtado, say it right. YouTube. 

RitmFarbRacourci tarafından 16/Haz/19 15:37 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

imalı imalı gülerken aklından yaptığı işlerin geçtiğini düşünüyorum.

zeybekustasi tarafından 16/Haz/19 18:13 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

(Benimde takip ettiğim kanal konuları açıldığı zaman kendisine mikrofon tutulmuş dayılar gibi hissediyorum fakat yazdıklarım klişe, troll vs içermeyip gerçektir)

Kanalı beğenerek takip ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çok güzel işler çıkartıyorlar.

PcK0 tarafından 17/Haz/19 00:28 tarihinde düzenlenmiştir

Sadece bi imza..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hacker olmayana hacker soruları noice.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Nerden anladın hocam? Adam konuya uzak olanlara gayet açık ve net şekilde olayları anlatıyor. Ne bekliyordun teknik detaya falan girmesini mi?

Bu tarz videoların  çekilip insanların siber güvenlik konusunda bilgilendirilmeleri çok önemli.

whopper tarafından 17/Haz/19 09:31 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    whopper bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

Nerden anladın hocam? Adam konuya uzak olanlara gayet açık ve net şekilde olayları anlatıyor. Ne bekliyordun teknik detaya falan girmesini mi?

Bu tarz videoların  çekilip insanların siber güvenlik konusunda bilgilendirilmeleri çok önemli.

Kendisi bir hacker değil daha çok ağ yöneticisi.
    Herhangi bir blackhat/whitehat hareketini göremedim. Dediğim gibi kendisi CCNA sertifikası bulunan bir Ağ yöneticisi. Firewall(CCNA'den bağımsız) yöneten insanda ben hacker'ım demesin amk bi zahmet.

https://web.itu.edu.tr/akingok/etkinlikler.php

Toplam Hit: 4596 Toplam Mesaj: 27
soru hacker soramazsın