Dostum TBT ye gelince senin gibi hiç birşey bilmiyortdum kafamda soru işaretleri felan vardı burda öğrendimki böyle konular açmakla olmayacak kaldıracaksın g.tünü araştırıp bulacaksın :)
Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
sanırım ilk defa internete giriyor elemen..ne şanstırki ilk buraya geldi... Bizi Çıldırtmak için.. ayrıca ilk önce trojen nin kullanımını öğren belki birseyler yapabilirsin ve biraz forumu dolas illaki bişiler bulursun kolay gelsin sana :) trojeni kullanmayı öğrendiğin an işin %1 ini öğrenmişi oloacan :) şaka şaka hadi yarı yarıya yapalım şu işi :) %50
Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
aynen katılıyorum araştırıp bulmak kadar zevkli bişe yok :D böyle konu açıp yardım istemek beleşçilikten başka bişe değil forumda okadar çok anlatıldıki bu konu araştır görüceksin...
Hekleniyor heklenmez mi yaaa sorduun soruya bak baboli. Benim verdiğim adrese güvercinle 100$ yolluyorsun 12 msn. bedava. Gold premium üyelik de var öyle daha süper heklios :D. Adminler tahri-key kolaylaştı herhalde bu ne önüne gelen burda