Hamam Böceği Ve Karınca İçin İlaç
-
Arkadaşlar hamam böceği ve karınca sorunu yaşıyorum. bunlar için eczaneden aldığım ilaçlar pek işe yaramıyor. önerebileceğiniz yöntemler nedir?
-
Bayer Kothrine alıyorsun. Suya döküp karıştırıyorsun ve bir pompa yardımıyla Nazilerin Flammenwerfer silahı gibi sıkıyorsun.
İlaçlanacak alan ufaksa marketten cam sil al içindekini dök güzelce çalkala onun şisesini kullan işini görür.
mkyb tarafından 29/Eyl/20 14:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Hamam böceğini bilmem de karıncalara karanfil yağı çözüm olabilir hocam, bizim evdeki karıncalara böyle bir çözüm buldum ben.
Yuvalarının yakınlarına bi pamuğa karanfil yağı döküp koyarsan hepsi çil yavrusu gibi dağılıyor, hem öldürmemiş olursun hem de çözmüş olursun sorununu.
-
-
garga bunu yazdı
başka modelini denedim ama işe yaramadı.
-
mkyb bunu yazdı
Bayer Kothrine alıyorsun. Suya döküp karıştırıyorsun ve bir pompa yardımıyla Nazilerin Flammenwerfer silahı gibi sıkıyorsun.
İlaçlanacak alan ufaksa marketten cam sil al içindekini dök güzelce çalkala onun şisesini kullan işini görür.
verdim sipariş.
-
ek not pireler için çözüm varmı kedi yavrulaımş evin tepesini pireler sarmış a.k yavrularıda atamıyorum dışarı
-
frekaze bunu yazdı
ek not pireler için çözüm varmı kedi yavrulaımş evin tepesini pireler sarmış a.k yavrularıda atamıyorum dışarı
Kothrine tüm böceklerin itinayla amına koyar.
-
Büroda Kothrine veya türevlerini çok kullandım 6 ayda bir tekrarlamam gerekiyordu. ama bu efsane birşey. bir sefer kullandım 2 senedir böcek görmedim.
https://www.hepsiburada.com/chrysamed-fibron-hamam-bocegi-karinca-jel-35-gr-p-hbv000007jk9r
-
mkyb bunu yazdıfrekaze bunu yazdı
Kothrine tüm böceklerin itinayla amına koyar.
Süper slogan :D
-
İlaç olarak değil de fairy i hamamböceği ve daha pek çok böcek üzerine sıkınca olduğu yerde öldürüyor. Zınk diye ölüyorlar. Bir lokma değmesi bile yetiyor, öyle olduğunda bile biraz kaçsa bile gittiği yerde ölüp kalıyor.