Hangi GSM Paketini Kullanıyorsunuz Ve Neden ? Evdeki İnternet Kaç Mbps ? Hangi Ücretli Üyelikleriniz Var ?
-
Türk telekom hat kullanıyorum, 1000 dk her yöne, 1000 sms, 4 gb net, 35-40 tl bişe ödüyorum.
evde de uydunet var, 70 tl ona ödüyorum. 25 mbit sınırsız, akk sonrası 16 mbite düşüyor.
spotify 3 aylık 0,99 tl kampanyasından bir üyelik aldım dün. 3 ay idare ederiz böyle.
Onun dışında yıllar önce torrent sitelerinde upload kasmak için 4-5 ay boyunca full vps ile upload kastım, hala onun kaymağını yiyorum.
böyle gidiyor işte bizde de.
@mkyb ; hocam vodafone hangi paket o ? Bende vodafone içi sınırsız, böyle bir paket arıyorum da.
-
KaptaN bunu yazdı
turkcell senin kadar kendi reklamını yapmıyor hacı :DD:
aldığın maaşı sonuna kadar hak ediyorsun :D
mesleğine aşık demekki :)
4 gb+750 dk+ 500 sms için 25 tl ödüyorum telefon için.
ev için 8 gb hız sınırsız 59 tl
-
Türk Telekom Mobil kullanıyorum ailecek. 15 GB İnternet, 5000 DK Her yöne(Grup içi sınırsız konuşma), Sınırsız SMS 81 TL diye hatırlıyorum. Anne ve baba internet kullanmadığı için internet bana kalıyor. Kişi başı aylık 27 TL gibi bir fiyat düşüyor.
İnternet için 16mbps ye kadar hız, 50 GB Kota, 40 TL ödüyorum. Önceden eziyetti fakat kota aştıktan sonra bile yeni düzenleme sayesinde youtube'da hd videoları rahatlıkla izleyebiliyorum.
-
Daha öncede belirtmiştim.
Hocam şuanda Türk Telekom kullanıyorum cepte, 76 TL ödüyorum, 8 gb internet + ev ve operatör içi sınırsız + her yöne sınırsız sms + her yöne 3000 dk konuşma.
@PanxeR Turkcell'de interneti en az bu kadar olabilecek ve her yöne 3000 DK (2000 de yetebilir ama 3000 daha iyi )olacak şekilde az buçukta sms olacak şekilde (500 sms bile yeter) bu şekilde ya da yaklaşık ödeyeceğim bir tarife var mı?
EDİT: Evde de 100 mbit diyor ama 88 mbit geliyor şuan 59,90 Turknet kullanıyorum
twilight_flame tarafından 26/Haz/17 01:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Bendeniz de 31 TL'ye Türk Telekom'dan 6 gb net, 1000 sms, 750 dk var. Bunun dışında bir şey yok. 1 yıllık taahhüt verdim.
-
2 arkadaş turkcell de bol internetli ve bol konuşmalı paketleri sormuş en büyügü bunlar hocalar.
foto da gözükmeyen ek özellikler
turkcell içi sınırsız , sınırsız fizy müzik video , 5gb tv+ lifebox dergilik haftada 4 gün bedava sinema bileti indirim cart curt.
-
Mobilde Vodafone kullanıyorum. Yeni Red10 Tarifesi Her Yöne (VF Yurtdışı Ülkeleri Dahil) 2000DK + VF & Sabit Hatlarla Sınırsız Konuşma + 10GB İnternet + Puhutv'de 10GB + 1000SMS = 45 TL ödüyorum.
Evde Vodafone Net kullanıyorum. Biten SüperNet Katlayan Fiber tarifesiyle VDSL altyapıda 76 Mbit Down, 4 Mbit Up Hızı + 240GB AKK (VPN ile sınırsız) = 69 TL ödüyorum.
Netflix HD paketine 6 ay @mkyb mürit ile ortağız ama sürekli kullandığım bir platform değil. Aylık 14 TL'ye geliyor.
@DestinatioN hocam sağolsun Spotify aile üyeliğine ekledi ona ücret ödemiyorum.
-
Arkadaslar bu Türk telekom da
3000 dk
3000 sms = 35 TL
6 gb net
Ayrıca sebeke içi tamamen sınırsız
Tarifenin adi sınırları kaldıran
Ben degerlendirin derim
-
şu internet paketlerini biraz daha yükseltselerdi iyiydi yetmiyor anasını satayım ya
-
Turkcell platinium 90 tl veriyodum.
Dün gece itibariyle 2 kat dk ve sınırsız sabit/ şebeke içine 49tlyr geçtim.
Eve de vodafone alcam 55 liralıktan.
Hiç bir siteye premium üyeliğim yok.
Evde tv de yok izlemem yıllardır.
Kısaca sabit 50 tl veriyom. Ama yeni cihaz vs gördümmü alırım mesela.
torrent telekom ttnet superonline fiber adsl megaupload alldebrid vodafone red turkcell platinium turktelekom selfy turbobi