Hangi Meslek Sahibisiniz?
-
Pazarcilik,Garsonluk,Tezgahtarlik,Beyaz Esya Teknik Servisi, İletisim Sektörü,Yurt Mudur Yardimciligi..
Turkiye'de bunlari yaptim,bir sapa balta olamadim..
Cin'e geldim 11 ay önce..Daha guzel bir hayatim olsun diye..Simdi Cince ogreniyorum.
Firma Danismanligi,Ürün Danismanligi,Egitim Danismanligi, birazda Tercümanlik.. Kisaca Danisment deniyor sanirim..
Asil amac su Cin'ceyi adam gibi ogrenip isadamlarina rehber olacagim. Ayrica ticaretle ugrasmaya devam edecegim.
Ne karisik islerim varmis..:)
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------
Pazarcilik,Garsonluk,Tezgahtarlik,Beyaz Esya Teknik Servisi, İletisim Sektörü,Yurt Mudur Yardimciligi..
Turkiye'de bunlari yaptim,bir sapa balta olamadim..
Cin'e geldim 11 ay önce..Daha guzel bir hayatim olsun diye..Simdi Cince ogreniyorum.
Firma Danismanligi,Ürün Danismanligi,Egitim Danismanligi, birazda Tercümanlik.. Kisaca Danisment deniyor sanirim..
Asil amac su Cin'ceyi adam gibi ogrenip isadamlarina rehber olacagim. Ayrica ticaretle ugrasmaya devam edecegim.
Ne karisik islerim varmis..:)
-----------------------------sen beni kaybetme, yada ben seni kaybetmeyeyim, lazımsın bana.
-
Kimyager, Kimya Öğretmeni , Bilişimci , Web Geliştirici, Donanım Hastası :))
Web Coder diye gidiyo ...
-
tahribatçıyım (bombacı mülayim) pirincin içine bile bomba yerleştiririm :) şaka bi tarafa eğitim sektöründe çalışıyorum.
-
VisualBoy bunu yazdı:
kuytul bunu yazdı:
psikolojik danışmanım.
-----------------------------ek iş olarak psikolojik danışanın olabilirim :) hiçbir ücret talep etmiyorum
-----------------------------kabul :)
-
Hazır Para yiyiciyim : |
-
her türlü ikinci el sıfır çalıntı malzeme alınır satılır. müracat içeri =) elektronik
-
serbest meslek
-
5 sene marmariste otel işlettkten sonra oto alım satımına yöneldim ayak üstü araç alıp satıyorum...
-
öğrenci - fotoğrafçı