folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Modemi Alayım ???

Hangi Modemi Alayım ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    Ey ahaliii.. Yarın gidicem ADSL başvurusu yapıcam... 3 Yıl sonra tek başıma kullanıcam :) şimdi bu ttnet in verdiği beleş modemlerden iki marka varmış.. birisi ZyXEL diğeri Pikatel... ikisinide daha önceden kurdum... ama uzun süreli olarak kullanmadım.. sizce hangi modemi alayım ?? bana zyxel daha güzel gibi geldi.. içinizde kullananlar vardır bi görüş bildirin lütfen :) sonra aldığımızda tüh aq ötekini niye almadım demeyeyim...

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    zyxel

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    cnet alma :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------
    zyxel
    -----------------------------
    Kesinlikle Şiddetle tavsiye ederim biraz daha pahalıdır ama yıllarca kullanırsın en iyi performansı alırsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    yok hani görüntüsüde pek güzel duruyor :D masada şekil dursun.. ehhe.. bu arada cnetin bi tek ethernet kartını kullandım.. ben hayatımda o kadar dandik bi kart görmedim... telekom beleşe modem veriyor zyxel alırız ne güzel işte :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zyxel tavsiye edenlere şaşıyorum git cnet al daha iyi :D

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    LinkSys(Cisco) rulzz :)    ama telekom 2secenek veriyorsa pikatel alana kadar zyxel al ama o da cok ahim sahim bir modem degil :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    cnet igrenc ya bir paneli var barny moloztas programlamis sanki icinden heran bir agackakan bir dinazor cikacak gibi.modemi tanitip internet ayarlarini yapmak icin 3 ay kurs gormen lazim oyle boyle degil

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek
    Zoom al çok rahat edersin 5 saatini modem kurmaya harcamazsın zaten tek port alacaksan ufacık kibrit kutusundan az büyük bi modem öbürleri gibi eşşek kadar deil bağlan olum diyosun bağlanıyo kop diyosun kopuyo ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    zoom kalitesini biliyorum şu anda zoom kullanıyoruz 5 arkadaş :) ama dağılacağımız için modem satılacak.. zaten bi kaç defa arızalandı hiç kapanmadığı için... o yüzden o modemi kullanmak istemiyorum... yeni birşey olsun da temiz olsun diyorum... zyxel kalite modem diyorsunuz yani... pikatele göre kaliteliyse alıcam :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencprens
    gencprens's avatar
    Erkek

telekom iki secenek sunmuş demiş arkadaş.

kullandığım zeyxel gel sende kulan (:

Dünya hayatı kırlmaya mahkum şişeler hükmündedir...
Toplam Hit: 5083 Toplam Mesaj: 37