Hangi Modemi Alayım ???
-
Ey ahaliii.. Yarın gidicem ADSL başvurusu yapıcam... 3 Yıl sonra tek başıma kullanıcam :) şimdi bu ttnet in verdiği beleş modemlerden iki marka varmış.. birisi ZyXEL diğeri Pikatel... ikisinide daha önceden kurdum... ama uzun süreli olarak kullanmadım.. sizce hangi modemi alayım ?? bana zyxel daha güzel gibi geldi.. içinizde kullananlar vardır bi görüş bildirin lütfen :) sonra aldığımızda tüh aq ötekini niye almadım demeyeyim...
-
zyxel
-
cnet alma :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
zyxel
-----------------------------
Kesinlikle Şiddetle tavsiye ederim biraz daha pahalıdır ama yıllarca kullanırsın en iyi performansı alırsın -
yok hani görüntüsüde pek güzel duruyor :D masada şekil dursun.. ehhe.. bu arada cnetin bi tek ethernet kartını kullandım.. ben hayatımda o kadar dandik bi kart görmedim... telekom beleşe modem veriyor zyxel alırız ne güzel işte :)
-
zyxel tavsiye edenlere şaşıyorum git cnet al daha iyi :D
-
LinkSys(Cisco) rulzz :) ama telekom 2secenek veriyorsa pikatel alana kadar zyxel al ama o da cok ahim sahim bir modem degil :)
-
cnet igrenc ya bir paneli var barny moloztas programlamis sanki icinden heran bir agackakan bir dinazor cikacak gibi.modemi tanitip internet ayarlarini yapmak icin 3 ay kurs gormen lazim oyle boyle degil
-
Zoom al çok rahat edersin 5 saatini modem kurmaya harcamazsın zaten tek port alacaksan ufacık kibrit kutusundan az büyük bi modem öbürleri gibi eşşek kadar deil bağlan olum diyosun bağlanıyo kop diyosun kopuyo ...
-
zoom kalitesini biliyorum şu anda zoom kullanıyoruz 5 arkadaş :) ama dağılacağımız için modem satılacak.. zaten bi kaç defa arızalandı hiç kapanmadığı için... o yüzden o modemi kullanmak istemiyorum... yeni birşey olsun da temiz olsun diyorum... zyxel kalite modem diyorsunuz yani... pikatele göre kaliteliyse alıcam :)
-
telekom iki secenek sunmuş demiş arkadaş.
kullandığım zeyxel gel sende kulan (:
Toplam Hit: 5083 Toplam Mesaj: 37