Hangi Savunma Sanatını Öğrenmeliyim?
-
-
İnsanların %90 ı kavga etmeyi bilmez. az küçükken kavgalara karıştıysan bir çok kişiyi tokatlarsın .
boks yeterli olur. hem düzgün vücudun olur.
-
Aikido'ya başla sokakta bir temiz dayak ye, sonra kendine demir bir jop al. Hem zamandan hem paradan tasarruf etmiş olursun.
-
Krav maga otesi bos kick box iyi cok uzun zaman istiyo en kisa surede en iyi verim krav maga
-
Muaytai bence en çok işe yarayanı. Yeterince sert ve diz, dirsek, tekme, yumruk hepsi var.
-
biber gazı, hem yasal hem süper etkili, hem de adam ölmüyor sakatlanmıyor.. aile efradımın tüm dişi bireylerine birer adet hediye etmişimdir..
konuya gelince, yıllarımı ayırırım diyorsan wing-tsun. aylarımı ayırırım diyorsan muay-thai. sokakta dövüşmeyi bilmeyen adamı serersin ama karşındaki bazen beklemediğin potansiyelde biri çıkabilir..
şans eseri tanıdığım 58kg 20 yaşında bi çocuk kickbox'la ilgileniyorum demişti, içimden senin heryerin kickboxcu olsa noolur diye geçirdim.. abi istersen bizim antremanlara ziyarete gelebilirsin dedi..
bizde de maziden var az buçuk şekil, az buçuk özgüven, gittim, giydim eldivenleri kavallıkları. adamın kafamda patlayan kavallarını göremedim resmen, gardımdan beynim sallandı.. milli takımdaymış ufaklık.. avrupa dereceleri varmış..
ben o çocuğu sokakta görsem tek kroşemle felç ederim diye düşünürdüm..
velhasıl, yani sokak şans işidir, dövüşmeyi öğrensen de bu şansı lehine arttırırsın, ama hiçbir zaman %100 olmaz.. biber gazı senin ilacın.
amaç sokak demesen, spor disiplin özgüven hobi desen orası ayrı..
edit: 2-3 kişiyi çok rahat indirebileceğin savunma sanatı derken, hangi 2-3 kişi derler adama (:
mesela benim dövebileceğim çok 2-3 kişiler var, ama evrile çevrile dayak yiyeceğim çok 1 kişiler de var :)
muaythaist tarafından 27/May/16 22:12 tarihinde düzenlenmiştir -
En güzeli silah taşı kimse seni dövemez laf eden olursa çekersin emaneti ....... adaleti.
Birde Sokak dövüşünde prof dövüşçü olmadıysan gidip karate de öğrensen bişe olmaz semt çocuğu olcaktın:d
-
scarletbeard bunu yazdı
Krav maga otesi bos kick box iyi cok uzun zaman istiyo en kisa surede en iyi verim krav maga
Hocam, Ankara'da gerçekten Krav maga öğretebilecek birini bulmak biraz sıkıntı gibi geliyor. Onun dışında İsraile gitme imkanım olur ama Krav maga öğrenecek kadar kalma imkanım olmaz maalesef
-
muaythaist bunu yazdı
biber gazı, hem yasal hem süper etkili, hem de adam ölmüyor sakatlanmıyor.. aile efradımın tüm dişi bireylerine birer adet hediye etmişimdir..
konuya gelince, yıllarımı ayırırım diyorsan wing-tsun. aylarımı ayırırım diyorsan muay-thai. sokakta dövüşmeyi bilmeyen adamı serersin ama karşındaki bazen beklemediğin potansiyelde biri çıkabilir..
şans eseri tanıdığım 58kg 20 yaşında bi çocuk kickbox'la ilgileniyorum demişti, içimden senin heryerin kickboxcu olsa noolur diye geçirdim.. abi istersen bizim antremanlara ziyarete gelebilirsin dedi..
bizde de maziden var az buçuk şekil, az buçuk özgüven, gittim, giydim eldivenleri kavallıkları. adamın kafamda patlayan kavallarını göremedim resmen, gardımdan beynim sallandı.. milli takımdaymış ufaklık.. avrupa dereceleri varmış..
ben o çocuğu sokakta görsem tek kroşemle felç ederim diye düşünürdüm..
velhasıl, yani sokak şans işidir, dövüşmeyi öğrensen de bu şansı lehine arttırırsın, ama hiçbir zaman %100 olmaz.. biber gazı senin ilacın.
amaç sokak demesen, spor disiplin özgüven hobi desen orası ayrı..
edit: 2-3 kişiyi çok rahat indirebileceğin savunma sanatı derken, hangi 2-3 kişi derler adama (:
mesela benim dövebileceğim çok 2-3 kişiler var, ama evrile çevrile dayak yiyeceğim çok 1 kişiler de var :)
Hocam biber gazı işe yaramaz ben daha çok blackwater gibi şirketlerinin paralı askerli ile kapışmada alabileceğim tarzdan bir savunma sanatı istiyorum veya Fransa Lejyonerleri ile dövüşebileceğim. Yıl olarak 5 - 6 senemi vermeyi planlıyorum. daha çok sadece eller değilde kılıç,sopa şeyleride kullanmayıda öğrenmeyi planlıyorum. Beni bir Haşhaşiye çevirebilecek tarzda bir savunma sanatı olsun
-
Çok samimi arkadaşım. İzmirde yardımcı olurum
http://www.kravmaga-izmir.com/
-
legendary bunu yazdı
Çok samimi arkadaşım. İzmirde yardımcı olurum
http://www.kravmaga-izmir.com/
Hocam Ankara şubesi yok mu?