folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Hangi Tableti Önerirsiniz? Lenovo P12 Samsung S9 Fe+ İpad 10. Nesil?

Hangi Tableti Önerirsiniz? Lenovo P12 Samsung S9 Fe+ İpad 10. Nesil?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

ben oneplus pad 2 aldım memnunum şu an 

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Benim 20 senedir oynadığım bir oyun var o yüzden mecbur android tablet alıyorum, senin yerinde olsam apple alırım ölüsü 4-5 sene idare eder seni, android tableteler 2-3 yıl sonra saçmalaya başlıy,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Abla elşime ipad 10. nesil aldım memnun 

erdem358 tarafından 10/Mar/25 13:34 tarihinde düzenlenmiştir

Yav he he
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Gerçekten "Tablet" almak istiyorsan ipad alman lazım, gerisi çöp.

Ha yok ben sadece kitap okuyacam(ebook reader daha mantıklı), çocuk sabahtan akşama youtube da video izleyip beynini süngere döndürsün diye,, ya da benim gibi homeassistant dashboard için sırf ekran olsun diye arıyorsan en ucuzundan işlemcisi eli yüzü güncel xiaomi, samsung, amazon bir şey al geç.

torpedo_XL tarafından 10/Mar/25 21:49 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

uzun süre kullanıcam dersen  illa apple

ama işim android le dersen    samsung

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

fikir ve bilgi veren herkese tesekkur ederim

tabletimi aldım. samsung tab s9 fe+ plus 8 gb /128 gb 

256 gb olan turkiyede yok dedi. nasil olur heryerde satılıyor dedim.  vatanda falan.

onlar garantisiz getiriyor dedi.anlasmalari şöyleymis 100 tane alirim ama ancak 30 tanesinin tamirini karsilarim gibi bir mantikla satiyorlarmis. o yüzden  bir ariza olunca oyaliyorlar birseyi yok diye geri gönderiyorlar dedi .. onun yalancisiyim.

ipad e gucum yetmedi arkadaslar. hemde şunu düşündüm.  klavyesi aksesuarlari apple uyumlu olmasi lazim. onlari alsam da cok pahali bana.  30.000 e gelecekti belkide...

o yüzden ucuz olsun diye aldim gitti

15.500 tablet

600 tl sarj aleti

600 tl 128 gb hafiza karti

disardan 600 tl kılıf aldim

orjinal klavyesi 5000 tl dedi.

yoktu almadim almam heralde.

logitech alicam onuda . baska klavye kullanma sistem kabul etmiyor dedi. koruyucu kilif orjinali yok disardada yaptirma plastik takiyorlar kalem performansi düşüyor  dedi.

evet daha daga iyileri sizin olsun diyerek filmime devam ediyorum.

azcik karanlik geliyor görüntü ama ciddi bir problem değil. filmi ilerlettim sorun olmadi.. 

futurist tarafından 10/Mar/25 22:35 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Emlakta parayı buldun herhalde :)) Bende bir tablet arayışım var doğrusu ama marka model konusunda karar veremedim.Samsung S9 Fe+ iyi gibi duruyordu ama yorumları okuyunca bir acaba dedim maalesef.İpad hiç kullanmadım o yüzdden yorum yapamıyorum.Ben müşterilerime evlerinin satış ve kiralama konusunda çalışma sistemimi video halinde göstermek için düşünüyorum.(evin içerisinde ben evi incelerken onlar çalışma sistemimi inceleyecek)..Ek olarak peyzaj ve temizlik içinde çalşmalarda ihtiyaç olacak gibi duruyor.

sende mi brütüs :)  ya ne demezsin :)   fakirdim simdi siniri bozulmus bir fakirim :) cok az kazandim. 

ben dürüst is yaptigim icin halk beni dolandiriyor.

emlakcilarin adı cikmis. bu ise girince anladim. 

valla aldigim her kurusu altin yapip kendime yatirim yapiyorum.   gittigi yere kadar.

gözümün önünde dönen dolaplardan bir sezon sitcom cikar :)

emlakcilik benim icin al satci olmak. tertemiz.

yoksa hepsi sorunlu.

tek sevdigim emlakci sensin :) 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

256 gb olan turkiyede yok dedi. nasil olur heryerde satılıyor dedim.  vatanda falan.

onlar garantisiz getiriyor dedi.anlasmalari şöyleymis 100 tane alirim ama ancak 30 tanesinin tamirini karsilarim gibi bir mantikla satiyorlarmis. o yüzden  bir ariza olunca oyaliyorlar birseyi yok diye geri gönderiyorlar dedi .. onun yalancisiyim.

İyi günlerde kullan. 
    bu arkadaşın konum bilgisini paylaşırsan en yakın vatan'dan ziyarete gelsinler. 

Bilmeyenler için bilgi olsun ürün ne ise garantisine de orası bakar vatanda. 
    çip krizi dönemleri haricinde ve firmanın bilgisinde olan alternatifler hariç bu dediklerimden. 

Eski çalışanım. Ama desteğe ihtiyacı olana da her zaman olabilirim. Özellikle İzmir'de.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Emlakta parayı buldun herhalde :)) Bende bir tablet arayışım var doğrusu ama marka model konusunda karar veremedim.Samsung S9 Fe+ iyi gibi duruyordu ama yorumları okuyunca bir acaba dedim maalesef.İpad hiç kullanmadım o yüzdden yorum yapamıyorum.Ben müşterilerime evlerinin satış ve kiralama konusunda çalışma sistemimi video halinde göstermek için düşünüyorum.(evin içerisinde ben evi incelerken onlar çalışma sistemimi inceleyecek)..Ek olarak peyzaj ve temizlik içinde çalşmalarda ihtiyaç olacak gibi duruyor.

sende mi brütüs :)  ya ne demezsin :)   fakirdim simdi siniri bozulmus bir fakirim :) cok az kazandim. 

ben dürüst is yaptigim icin halk beni dolandiriyor.

emlakcilarin adı cikmis. bu ise girince anladim. 

valla aldigim her kurusu altin yapip kendime yatirim yapiyorum.   gittigi yere kadar.

gözümün önünde dönen dolaplardan bir sezon sitcom cikar :)

emlakcilik benim icin al satci olmak. tertemiz.

yoksa hepsi sorunlu.

tek sevdigim emlakci sensin :) 

Yaaa yazının sonu beni benden aldı :)) Konu senin oldugu için ve ürünü aldığın için konuyu baltalama gibi bir sorun yok :) Ben artık emlak işini biraz daha geliştirdim diyebilirim.İnstagram sayfasından merkezi her ilçe için profil açtım.Aynı zamanda domainleri aldım.Web sitelerini faaliye geçiremedim ama domainleri bende :).Peyzaj,havuz temizliği,daire temizlği,tadilat gibi işlere kaymaya başladım.Evini satan kiralayan kişilerin ilanları ile görüşüp onların evini kiralamak sonra ikna edebilirsem satış/kiralama işlerini ben yürütmek istiyorum.Daha samimi işler yürüyor. 

Bir daire satıyor yada kiralıyorsun tadilatını yaptırıyorsun.Teknik konulardan anlamana gerek yok.Belli başlı ustaların olacak onlar yönetecek zamanla sen öğrenirsin zten.Büyük projeler için mimarlık ofisleri ile görüşsen avantajlı olursun

https://www.youtube.com/watch?v=l4Xzh9fht28&t=410s  Mutlaka izlemelisin.Tam senlik konular

SaNaL_AjaN tarafından 10/Mar/25 23:49 tarihinde düzenlenmiştir

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

fikir ve bilgi veren herkese tesekkur ederim

tabletimi aldım. samsung tab s9 fe+ plus 8 gb /128 gb 

logitech alicam onuda . baska klavye kullanma sistem kabul etmiyor dedi. koruyucu kilif orjinali yok disardada yaptirma plastik takiyorlar kalem performansi düşüyor  dedi.

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Bende Logi Pebble klavye mouse setide var. Ara ara tablet ve TV için kullanıyorum. Düşünürsen öneririm.

BaD_BoYs tarafından 11/Mar/25 09:08 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 1819 Toplam Mesaj: 43
samsung tablet lenovo ipad kıyas