Hangisini Almalıyım ? [Hosting]
-
Merhaba hosting alacağım iki firma arasında kararsız kaldım. Wordpress kullanacağım bir kaç site kuracağım örneğin, giyim, mobilya, ve birde gayrimenkul firmasına ait bir host olacak gayrimenkul firması iki tane de alt alan adı barındıracak bunların sitesi de wordpress olacak yine 3 wordpress kurmuş olacağım. Natronun Wordpress Large paketi ile Güzel Hostingin Wp Limitsiz paketi arasında kararsız kaldım natro 2 temmuza kadar alımda ücretsiz 1 yıl veriyormuş bide siz hangisini almamı önerirsiniz site ziyaretçi oranları yüksek olabilir.
https://www.natro.com/hosting/wordpress-hosting
https://www.guzel.net.tr/wordpress-hosting.php
-
paket olarak bilemiyorum
ama firma olarak ben natroyu öneririm. aksinide söyleyen olacaktır.
natro pahalıydı. biraz disipline bir yer.
bende güzelnetten aldım ama başlangıçta bal şekersin. 1 tl eksik göndermişim "olsun efendim falan" ne iyi dedim
sonra bir şey soruyorum yardımcı olan yok. çırpındım. karman çorman bir panel. ne bileyim haksızlık etmek istemem ama elektirik alamadım kısaca :)))
-
veridyen.com u öneririm ben
-
güzel'den linux paketi al , wordpress'e gerek yok. 30 tl'lik alıyorum ben hep :D çok çok çok memnunum güzelden
-
hocam istersen 3 site için alt özellikler sınırsız ayda toplam 22 tlye host sağlayabilirim.
-
yolla domaini açayım
-
Ben de güzelhost kullanıyorum, 3-4 yıldır memnunum bir sorun yok.
-
kebirhost öneririm
-
futurist bunu yazdı
paket olarak bilemiyorum
bende güzelnetten aldım ama başlangıçta bal şekersin. 1 tl eksik göndermişim "olsun efendim falan" ne iyi dedim
sonra bir şey soruyorum yardımcı olan yok. çırpındım. karman çorman bir panel. ne bileyim haksızlık etmek istemem ama elektirik alamadım kısaca :)))
o "1 TL" yi gönderecektin :)
-
-
futurist bunu yazdı
paket olarak bilemiyorum
ahahah abi sen güzelhosting kullandığına emin misin ? 2013'ten beri kendilerinden hizmet alıyorum.
en uzun yanıt verme süreleri yarım saat , bu 4 sene öncede aynıydı , şimdide aynı.
zamanından telefonla domain regletmişliğim var buraya , internet olmayan bir ortamda aniden gelen bir proje fikri için gecenin bi vakti telefonla domain ekletmiştim hesabıma.
okey herşeyi söyleyin ama bunları deneyin , paneli çocuk oyuncağı , desteği yanınızda adam olsa onunla çözecek aynı hızda.
bilemiyorum altan