Hani Derste Parmağımızda Kalem Çeviririz Ya :) Birde Buna Bakın :)
-
http://video.eksenim.mynet.com/erayege95/Kalem_Ile_Yapilan_Sovlar/141143/
Evet Beyler Sanırım Böylesini Hiç Görmediniz :)
izleyin görün :)
-
bu japonlarda sike sürcek akıl yok birader :D
-
verilmişti diye hatırlıyorum
-
türkiyede bi dersane bunun yarışmasını yapıodu her yıl hangi dersane aklıma gelmio şimdi
-
ben kalemi bir ucundan atıp diğerinden yakalayamıyorum bile.
-
bende çok uraştım ama klasik hareket harici beceremiom
çokta lazım deil hani..
-
aq bunlar o kadar kalemle işi varki bunlarda okul 6 gün :D
-
Kalemi biraz incelerseniz birazdaha farklı olduğunu fark ederseniz kalem çevirenlerin halemler hep farklı olur.Buda çevirmeye yardımcı olur.(2 başa ağırlık koymak örneğin.)
-
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
Kalemi biraz incelerseniz birazdaha farklı olduğunu fark ederseniz kalem çevirenlerin halemler hep farklı olur.Buda çevirmeye yardımcı olur.(2 başa ağırlık koymak örneğin.)
-----------------------------nasıl hocam ben her kalemi rahatlıkla çevirebiliyorum. bu arada bu hareketlerin hepsini bende yapıyom. kalem çevirme huyum var elime kalem yada kalemimsi bişe geçmesin hemen çevirrim:D hocalar dahil herkes benim kalem çevirme huyumu biliyodu. ama bunlar çok hızlı.. daha doğrusu hızlandırılmış:D bi ara çekiyim hızlandırıp videosunu koyayım:D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------nasıl hocam ben her kalemi rahatlıkla çevirebiliyorum. bu arada bu hareketlerin hepsini bende yapıyom. kalem çevirme huyum var elime kalem yada kalemimsi bişe geçmesin hemen çevirrim:D hocalar dahil herkes benim kalem çevirme huyumu biliyodu. ama bunlar çok hızlı.. daha doğrusu hızlandırılmış:D bi ara çekiyim hızlandırıp videosunu koyayım:D
-----------------------------yok öle bi ara falan. hadi çek beklioz :D:D
-
amele_2 bunu yazdı:
bu japonlarda sike sürcek akıl yok birader :D
-----------------------------o göte sürülecek dell miydi yaw :DD: