folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Harici Usb DVD-RW Yapmak İstiyorum ( Sata To Usb ) Çevirici ?

Harici Usb DVD-RW Yapmak İstiyorum ( Sata To Usb ) Çevirici ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Eve yeni gelebildim.

Görüşleriniz için çok teşekkür ederim. 

Öncelikle notebook şu ; http://www.samsung.com/tr/support/model/NP-N102S-B03TR

İntel Atom N2600 - 1.6 GHz 1 MB Önbellek
    2 GB DDR3 1066 MHz
    320 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    Intel HD Graphics / Paylaşımlı
    USB (2.0) 2
    USB (3.0) Yok

Sistesinde de driverleri 32Bit üzerinden verilmiş.
    Ama çözüm sayfasında da, Win7-Win8- Arası geçişlerle ilgili sorular falan sorulmuş.

Az önce başka birinden başka bir usb aldım. 8Gb Hp. Bu usb'ye disk part cmd komuttan boot işlemi yaparak 
    Kafam rahat olsun diye de " Tera Copy " İle Usb'ye İso içeriğini yazdırıp, Akabinde format için tekrar yola koyuldum. 

İlk taktığında yükleme tamamlandım. Kur dosyaları kopyalandı kuruldu. En son Yükleme bitiriliyora geldi ( Windos 7 Starter 32Bit ) 
    Yeniden başladı, Siyah ekran da diski gözden geçirme durumu aktif oldu yüzde sayarak diskte ki hataları sayan o şey çıktı iptal etmedim. 
    Sonra baya uzun sürünce de kapatıp açtım. Windows ile devam ettim kurulum bitmemiş en son seçenek olan " Yükleme bitiriliyor'da bir süre bekleyip 
    Gene hata verdi. 

Şimdi tekrar sıfırdan deniyorum, Şayet gene hata verirse artık lanet gitsin.
    Şayet hata vermez ise of ki of ne güzel 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Ankaradaysan bir getir hocam. Bakayım, merak ettim. Samsung'un bazı ürünlerinde bu sıkıntı var (okuduğum ve deneyimlediğim kadarıyla).

Hocam BIOS'a gir (yoktur ya varsa diye) SecureBoot seçeneğini kapat. Tekrar dene.

USB'ye Hirens Boot CD'yi yazdır, Windows isosundaki tüm dosyaları da hirens olarak hazırladığın usbnin içine klasör olarak at. Daha sonra https://thetechnicaltutorial.wordpress.com/2016/04/06/how-to-setup-windows-from-hirens-boot-cddvd/ adresindeki gibi winntsetupı çalıştır.

En kısa zamanda memtest ile bellek testi yapmanı tavsiye ederim hocam.

@yunusdogan Hocam, tersten yazıyorsun.

Olaylara karışmayın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

sen cihazı bana kargola yapıp göndereyim sana, ne çile çektin be kardeşim :)

Toplam Hit: 2050 Toplam Mesaj: 14
dvd sata to usb