folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Harita Genel Müdürlüğü Haritalarını Kullanıcılara Açmış

Harita Genel Müdürlüğü Haritalarını Kullanıcılara Açmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Bir tek bende mi yerli sevicilik var bilmiyorum. Azıcık şans vermek lazım. Şans vermeden yılların devi ile yarışmasını beklemek komik olur. Yaani kullanın mesela. Ağaç dikiyor adamlar bilmem kaç arama başına

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

5 para etmez zira geleceği yok. Harita gibi bir noktada geliştirme işlemi firmaya verilmiş görmüyor musunuz?

Türkiye'de kamunun bilişim alanında gelişmesi lazım bu kafa ile özele ver yapsınlar mantığıyla olmaz.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Adını dağlara yazdım yarimmm.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

5 para etmez zira geleceği yok. Harita gibi bir noktada geliştirme işlemi firmaya verilmiş görmüyor musunuz?

Türkiye'de kamunun bilişim alanında gelişmesi lazım bu kafa ile özele ver yapsınlar mantığıyla olmaz.

Bu kurum neden böyle bilmiyorum. Fakat, sokak görüntüsü ve harita konusunda ilçe belediyeler ve il bakanlıkları iyi çalışıyor. Sokaklar mevcut yapıların resimlerini ve bilgilerini içeriyor. 

İlçe belediyelerin kent rehberi sistemi gayet iyi. Kamunun bazı bölümleri çalışıyor :)

Toplam Hit: 3047 Toplam Mesaj: 15
harita maps