Hata Yaparak Büyük Tecrübe Edindiğiniz Konular
-
Babana bile güvenme sözünün tek kelimeyle doğru olduğu.
Not: Annenize ve babanıza cok fazla olmasada güvenebilirsiniz :D
-
kadınlar
-
Hocam bi de Vukuatlık konu sanki bu :D:D
-
Sınıf başkanıyken sınıfın spor parasını yemiştim.
Şu an bile o durum aklımda :| Konuyu babamla konuştum bayağı bir sohbet ettik anlayışlıdır babam. Parayı verdi bana. İhtiyacın olursa benden iste demişti.
Güzel güzel anlattı. O zamandan beridir ne borç para alırım ne başkasının parasına dokunurum.
-
recobaba bunu yazdı:
-----------------------------
Aşktan yana herkes dertli sanırım :)
1- Sevsende sevdiğini göstermiceksin, çok değer vermiceksin...
2- Naz yapıyorsa ne halin varsa gör diceksin, kendi ayağıyla gelecek.
3- Aşk dediğin bir yalan en güzeli görücü usulu.
Bunları 3 sene önce biri bana söylese hade leym derdim ama biraz düşünsem 3 senem boşa gitmezdi. Ama her yara gibi buda zamanla kapanıyor. 1,5 ay yemedim, içmedim, uyumadım ama sanırım artık geçiyor, en azından eskisi kadar acıtmıyor.
-----------------------------bu iyiymiş baya büyük bi tecrübe 3 cümleyle..
-
prezervatifsiz ne olursa olsun hiç bir şekilde ilişkiye girmiceksin. malum yere temas etmesen bile kullanıcaksın arkadaş. kimle yaparsan yap.
ondan sonra kızın hastalığı geçikir bir kaç gün o günler geçmiyor gece uyku girmiyor birşey olmadığını bildiğin halde stres yapıyorsun bunalıyorsun. bu yüzden önlemini alıcaksın.
benim dert hala sürüyor olsada kurtulsak diyoruz ak :W
-
1-bilgisayara küçüklüğümden beri bağlanmam gerek dersler gerekse özel hayatımın çok kötü olmasına neden oldu.
2-inek gerizekalı diye dalga geçtiğimiz adamların şimdi iyi yerlerde güzel kızlarla okuması iyi yerlere gelecek olması,tabi o zaman düşünemiyorduk neler olacağını.
3-bir kızla çıkarken sadece ona cinsel anlamda tatmin edici araç olarak bakmak çok önemli,bi kızla çıktıktan sonra salak gibi (benim gibi) aşık olupta bağlanırsan oda seni bıraktığında kafayı yiyiyorsun.
4-asla millete iyilik yapmayacaksın iyilik gören bir insan daha fazlasını istiyor ve sömürme eğilimine giriyor bir kişi sizle sigara için para için arkadaşlık yapıyorsa siktiri basacaksınız.
5-milletin bir dediğini iki yapmadığınız anlar olur gün gelirki o kişi en küçük isteğinizi yapmaz siktiri çekiceksiniz çünkü dostluk kara günde belli olur.
-
sadece zekama güvenip çalışmamak.. 12 senedir çalışmadan başarmanın maddeleşmiş haliyim diyebilirim kendime özetlersek.
bi de herkesin normal sorunu olan kadınlar. ask sevgi ve tutku. :))
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
@jayde
yüzde kaç kusurluydun maddi zarar ne oldu manevi zarar ne oldu :)
hocam bildiğim kadarıyla alkollüysen hatalısın :) 8de8 i basarlar acımazlar :) -
duygusal mı olmalıyım yoksa mantıksal mı yoksa akışına mı bırakmalıyım ?* hatayı yapınca yazarım buraya (: