H.A.W.X Uçak Oyunu Maçları Başlığı (:
-
minimum nedir hocalr bnm 1.73 512 kasar glaba trailena flan baktınmda:S
-
Garena da DJ_Alper arkadaş olarak ekleyin la online kimler görem bakem
baya kişi geliyo akın akın :)
-
hocam onboard 256mb ekran kartı kaldır mı bunu :)
intel chipset
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------hocam onboard 256mb ekran kartı kaldır mı bunu :)
intel chipset
-----------------------------ne desem yalan olur :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------madrew bunu yazdı:
-----------------------------hocam onboard 256mb ekran kartı kaldır mı bunu :)
intel chipset
-----------------------------ne desem yalan olur :)
-----------------------------neyse hocam sağol başka zaman oynarız inş. :))
-
Garena leveli 25 olan biri klan kursun garena ustunden ya benim daha 5 :D tbt die yada tahribat die
-
darq bunu yazdı:
-----------------------------
Garena leveli 25 olan biri klan kursun garena ustunden ya benim daha 5 :D tbt die yada tahribat die
-----------------------------benim 3 :) a.q oyunu ben alıştırdım adam leverde beni geçiyo :D
-
Bu arada benim ekran kartı 128 mb ati radeon xpress series,1.86 ghz intel duo core benimki çalıştırdıına göre dierleri çalıştırması lazım.Ynalız en son sürücüyü yüklemeniz gerekio
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------darq bunu yazdı:
-----------------------------benim 3 :) a.q oyunu ben alıştırdım adam leverde beni geçiyo :D
-----------------------------Dün baya bi birinci oldum 1 xp arttı level :D bugun bi oyuna girdim lanet olsun adamlar radar güdümlü füzeden bile kurtuluolar onu geçtim all aspec füzesinden kurtuluolar ya çıldırdım :D
-
darq bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------darq bunu yazdı:
-----------------------------Dün baya bi birinci oldum 1 xp arttı level :D bugun bi oyuna girdim lanet olsun adamlar radar güdümlü füzeden bile kurtuluolar onu geçtim all aspec füzesinden kurtuluolar ya çıldırdım :D
-----------------------------kırmızı başlıklı kız füzelerini atsana :) ben onları kullanıyom mig 23 demi 29 da herhalde
uçağı görmeden uçağa kitleniyom :)