Haydi TBT MW3 Oynayalım.
-
Beyler gelin mw3 alalım multiplayer oynayalım hazır 36.90 lira
CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 CD KEY INGILIZCE
INGILIZCE- LUTFEN ACIKLAMAYI OKUYUNUZÜrün #: 47976286 Üründeki durumunuzu görmek için üye girişi yapın İzlemeye Al | Arkadaşına Gönder Hemen AL! fiyatı :
36,90 TL
12,30 TL x 3 taksitKalan ürün adedi : 980 adet Satılan adet : 19 adet Ürün formatı : Sabit fiyatlı ürün Kalan süre : 6 gün 13 s : 48 dk Detay göster
Satıldığı bölge : İstanbul Kargo ücretini : Kargosuz / Online Teslimat Kargo şirketleri : Diğer Kargo Gönderi alanları : Türkiye ve Yurtdışına gönderilir Clan felan kurarız gayet eğlenceli geçer. İsim listesi +5 olduğunda hepimiz alıcaz oyunu.
-
-
kargoyla dvd mi gonderiyorlar, online indiriyor musun yoksa?
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------kargoyla dvd mi gonderiyorlar, online indiriyor musun yoksa?
-----------------------------Verdikleri CD-KEY'i Steam'e giriyorsun kendisi tıpış tıpış indiriyor.
-
Hocam bf3 key var mı elinde mw3 ü oynadım steamden pek sarmadı :)
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-3-cdkey-cd-key-hemen-gonderi-47221207
şu ne kadar güvenilirdir mesela ?
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bf3 key var mı elinde mw3 ü oynadım steamden pek sarmadı :)
-----------------------------al hacı;
http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/battlefield-3-orjinal-cd-key-aninda-teslimat-47977309
Hemen AL! fiyatı :
34,90 TL
2,91 TL x 12 taksitKalan ürün adedi : 987 adet Satılan adet : 12 adet Ürün formatı : Sabit fiyatlı ürün Kalan süre : 6 gün 13 s : 3 dk Detay göster
Satıldığı bölge : İstanbul Kargo ücretini : Kargosuz / Online Teslimat Kargo şirketleri : Diğer Kargo Gönderi alanları : Türkiye ve Yurtdışına gönderilir -
steam id imi unutunca hep korkarim oyun almaktan bak mesela suan hatirlamiyorum :W
-
valla ben alıcam güzel olucak clan kurunca baya güzel olur zaten :)
-
hani ciddi manada diyorum mw3 ü boşverin. bf3 ün multisi harbici efsane
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------hani ciddi manada diyorum mw3 ü boşverin. bf3 ün multisi harbici efsane
-----------------------------BF3ün allah kral baba şah padişah 7 cihanın kralı olduğunu biliyoruz anlatmanıza gerek yok.
Fakat biz mw3 oynamak istiyoruz. Problem?
-
Rus Steam Key'i mi bunlar? Bende dead island almaya niyetliyim de güvenemedim bir türlü.