folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hayırlı Ramazanlar Gençler, TBT Gaming?

Hayırlı Ramazanlar Gençler, TBT Gaming?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Starcraft 2 Nexus War Mod oynarsanız geceleri takılırız,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Kuralım bişiler de geceleri atalım ya. Çok eğlenceli oluyor, ramazan klasiği bozulmasın. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

BF1 veya HL süper olurdu

Frontend Dev.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Zamanım olmayacak gibi. Herkes farklı oyun önermiş :D Burada birisi adım atmalı yoksa 1 ay boyunca öylece kalır.

Ben de dahil olmak isterim ama benim listede sadece ismim olur bu ay boyunca. İyi sahurlar :D

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

klasik half life olaur bence

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Hallf life harika olur katılırım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ben akşamları Medal of Honor'un sunucularına takılıyorum. Eski oyun olduğundan saçma sapan atraksiyonlar yok. Eline silahı alıyorsun taraya taraya gidip önüne çıkanı vuruyorsun olay bundan ibaret. Muhteşem kafa dağıtıyor. Ek bir şey kurmaya gerek yok. Şuradaki sunucu IP adreslerini oyuna yazınca anında bağlanıyorsunuz.

https://www.gametracker.com/search/mohaa/#search

https://www.youtube.com/watch?v=tDDiKHnXcPg

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

soldat varsa bende varım.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 2241 Toplam Mesaj: 39
server sahur ramazan oruç diyet soldat gaming 2025 i̇ftar i̇badet