Haziran Ayı Fiyat / Performans Cihazı
-
mkyb bunu yazdıxxjokerxx bunu yazdı
Aliminyum kasalarin kötü yani düşüp ezilirse cöp oluyor telefon
Düşünce zarar görmeyen akıllı telefon mu var hocam ?
Aliminyum kasalilar diğerlerine oranla daha çok zarar görüyor
-
Cam olsa bu sefer çatlayıp daha çok masraf çıkarıyor. Üstelik garanti arka kapağı ücretiyle değiştirmedikçe cihazı bakmıyor. Akıllı telefonda en sağlam malzeme aslında plastikti ama premium his dediler, kaliteli malzeme dediler daha kırılgan oldu. Plastik telefonlar yere düşünce çerçevesi falan eziliyordu ama darbeyi emip ekrana bir şey olmuyordu.
-
xxjokerxx bunu yazdı
Aliminyum kasalarin kötü yani düşüp ezilirse cöp oluyor telefon
kılıfsız telefon kullanacak kadar zengin degilim hocam.
malesef cebinde 10 tl olmayip ekran koruyucusu kullanmayanlar da var.
bu ada mustafa şu avatarını değiştir gözünü seveyim eski avatarına dön.
-
PanxeR bunu yazdı
kılıfsız telefon kullanacak kadar zengin degilim hocam.
malesef cebinde 10 tl olmayip ekran koruyucusu kullanmayanlar da var.
bu ada mustafa şu avatarını değiştir gözünü seveyim eski avatarına dön.
Ben sürekli avatar değişerek @rene abiyi protesto ediyorum. Bir sürü avatar mail attım ekleyeceğim dedi ama işlerden fırsat bulup ekleyemedi. Canı sağolsun. :)
-
mkyb bunu yazdı
Note FE'nin indirimlerle 2.000 liralara kadar düştüğünü bilirim 1 ay önce. Dolar 4,90 olduğu dönem uyanık ithalatçılar 400-500 lira zam yaptı FE'nin fiyatlarına. Şuan FE alacaklar almasın beklesin. Fiyatı şişirme.
13 Haziranda göndermişsin bu mesajı.
Beklesin derken, ne kadar beklesin?
Bir de, 24 haziran sonrası için ise bu bekleyiş; Genelde dövizin Özelde Doların düşeceğini mi düşünüyorsun sende, aynen @Hipokondriyak in bir mesajında dediği gibi( hani, yabancı yatırımcılar Tr`ye gelirse, $/TL 3ün altına gelir gibi bir iddiası vardı-diğer özel sebepleri Kural dışı bırakıyorum -ceteris paribus dedikleri bu galiba-).
Sanırım, ilelebet iktidar olacak diye düşünenlerdensin (?).
-
RitmFarbRacourci bunu yazdımkyb bunu yazdı13 Haziranda göndermişsin bu mesajı.
Note FE'nin indirimlerle 2.000 liralara kadar düştüğünü bilirim 1 ay önce. Dolar 4,90 olduğu dönem uyanık ithalatçılar 400-500 lira zam yaptı FE'nin fiyatlarına. Şuan FE alacaklar almasın beklesin. Fiyatı şişirme.
Bir de, 24 haziran sonrası için ise bu bekleyiş; Genelde dövizin Özelde Doların düşeceğini mi düşünüyorsun sende, aynen @Hipokondriyak in bir mesajında dediği gibi( hani, yabancı yatırımcılar Tr`ye gelirse, $/TL 3ün altına gelir gibi bir iddiası vardı-diğer özel sebepleri Kural dışı bırakıyorum -ceteris paribus dedikleri bu galiba-).
Tebrik ederim hocam büyük resmi görmüşsün.
-
mkyb bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdımkyb bunu yazdı13 Haziranda göndermişsin bu mesajı.
Tebrik ederim hocam büyük resmi görmüşsün.
Şimdi dostum, Büyük resim yada Küçük resim çok önemli değil.
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Düşünce akışını merak ettim.
Zaten görebildiğim kadarıyla, Yurtİçi ve YurtDışı sermaye miktarlarını, .. Merkezlerini ve Üretim türü, ..adet, ..yapılan yerleri VeBenzeri takip ediyorsun. Bunda şüphe yok.
Uyanık İthalatcılar,Artışları ve düşüşleri(?), günübirlik fiyatlara yansıtıyorlar mı? stoktaki ürünler dahil.
RitmFarbRacourci tarafından 21/Haz/18 15:41 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam Türkiye'ye 3 firma getiriyor zaten bu cihazları. Satın aldıkları cihazlar parti parti alınıyor. Direk üreticidende almıyorlar. Orta doğu veya Arap ülkelerindeki toptancılardan alıyorlar genelde. Çünkü 1 riyal 0,26 Amerikan doları gibi absürt bir fiyat ediyor.
Fiyat artışları alınan partiye göre değişiyor. Dolar kuruna göre fiyatlara ayar çekiliyor. Dolar düşse bile o partiden zarar etmemek için fiyat sabit kalıyor.