Hdd Gitti Üstüne Bir Bardak Sumu İçeyim Yoksa Bir Öneriniz Varmı ?
-
istanbulda 64k bilgisayar var kaspersky nin Turkiye distributoru, onlarda profosyonel veri kurtarma isi yapiyor. tavsiye ederim.
-
arkadasim gidiyorsun sifir bir hd aliyorsun pcdenki hd yi cikartiyorsun. Cikarttigin hd icindeki diskleri zarar vermeden sokup yeni aldigin hd deki disklerin sokup ayni yere bozulan hd deki diskleri takiyorsun sonra o hd ski tak bilgisayarina bak yanan hd den veriler nasil kurtariliuyor yok beceremem diyorsan ucuz yollu sana bi adres veririm gonderirsin hallederler.
-
Sanirim HDD nin elektronik bolumunde sorun var.Genelde Disklerde sorun cikmaz ve sen kurulumda hdd yi goremiyorum demissin.bence ayni marka bi hdd bulabilirsen HDDnin elektronik boardlarini deistir dene.Muhtemelen %95 gorursun hdd yi ama disklerin kafalarinda (okuyucu/yazici) sorun varsa hdd yi labaratuvar oraminda acip ayni marka ve ayni model hdd ye monte edip datalarini alabilirsin.bence git ayni model bi hdd al ve elektronik devrelerini desitir. 2-3 yil once bir fotografcinin 39.2 GB lik datasini cikarmistim bu yolla.umarim ise yarar.
-
aman buzulcum senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz (laptopu satarsan haberim olsun )
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
istanbulda 64k bilgisayar var kaspersky nin Turkiye distributoru, onlarda profosyonel veri kurtarma isi yapiyor. tavsiye ederim.
underzero 64k buldum genel müdürüyle falan görüştüm hdd yi verdim inş. kurtarırlar bakalım ne olcak :)az para kösecekler ama önemli değil verilerim geri gelsinde :)
yavuz laptobu satmam büyük ihtimalle veriler gelmezse satarım ama yeni bi laptop alırım.
-
takla_atan_imam bunu yazdı:
-----------------------------arkadasim gidiyorsun sifir bir hd aliyorsun pcdenki hd yi cikartiyorsun. Cikarttigin hd icindeki diskleri zarar vermeden sokup yeni aldigin hd deki disklerin sokup ayni yere bozulan hd deki diskleri takiyorsun sonra o hd ski tak bilgisayarina bak yanan hd den veriler nasil kurtariliuyor yok beceremem diyorsan ucuz yollu sana bi adres veririm gonderirsin hallederler.
abi bu dediğin disk sökme çıkarma filan riskli iş onun yerine kartı değiştirse daha kolay olur sanırım eğer birebir aynısını bulabilirse iyi.. bizde 20gb maxtor ide 5400rpm vardı eski.. onda yaptığımız çizimler filan vardı okadar şey yattı anasını satayım aynısını bulsam direk kartları değiştirecektim. istanbul'da, konya'da filan verileri kurtarabilen yerler varmış sanırım 100-400$ arası clean room diye bi ortamda herhalde onlar diskleri çıkartıyor alıyor filan.. geçmiş olsun diyeyim şimdiden inşallah kurtulur hoca..