Hepinizin İçinde Bir Adolf Hitler Var(Peki Bu Nasıl Oldu?)
-
bence tartışma gerçekten alakasız bir yere gitti...
Hitler'i seven yada nefret eden biri varsa otursun 800 sayfalık Hitler (hubris) kitabını okusun. Süper bir biyografı. Tarihçi tarafından güzelce anlatılmış.
Sonra niye seviyorsunuz sevmiyorsunuz konuşalım. Amerikan film şirketlerinin (dolayısıyla yahudilerin) yaptığı propaganda içeren filmlerdne etkilenip burda ahkam kesmeyin boşuna.
-
adamlarin en buyuk oyununu goremiyorsunuz.
fransiz ihtilalini destekleyip ulus devletleri yikanlarla hitleri destekleyenler ve milliyetcilikle fasizm kavramini karistirmaniza sebep olanlar ayni kisilerdir.
insanlar irk irktir. hicbir irk ayni degildir. doganin kanunudur adeta.
hicbir irk birbirinden ustun olmadigi gibi bir insanin irkdasini sevmesi normaldir. baska bir irka mensup kisinin gelenek goreneklerini igrenc bulmamiz yada nefret etmemiz de normaldir.
ama dunyayi yonetenler ne yaptilar? once fasizanligi destekleyip imparatorluklari yiktilar. cunku imparatorluklar yonetilemeyecek ve etki edilemeyecek haldeydi. ulus devletleri fasistligi on plana cikarip kucuk kucuk devletcikler kurdurdular. yani kuzuyu suruden ayirdilar. simdi napiliyor?
simdiyse hepimiz kardesiz, butun dinler kardes, butun milletler kardes deniliyor. bugun avrupa birligi, kuzey amerika birligi, asya birligi, afrika birligi var...
yarin bir gun bu birliklerin birlesip tek dunya devletine gidilmesi amac. ama bunun oyle savaslarin son bulacagi mutluluk ve huzur icinde yasayacagimiz bir dunya oldugunu sanmayin.
bu gunler insanlik tarihinin daha iyi gunleri cok daha kotuleri bekliyor. ve karsi koymak icin tek sansimiz birbirimize tutunabilmek.
ortak payda kesinlikle bizim olmayan osmanliyla ve onun kof zaferleriyle ovunmek degil.
ortak payda bir irk olmayan hep bir kavim olan turk milletini alaeddin keykubat'in buyuk selcuklu'nun izinde toplayabilmek.
gercek turk tarihi oradadir. turk milletinin buyuk ve tek ozelligi savasmasidir. bas belasi olmasidir. 300 spartali bizim hikayelerimizin yaninda anca cocuk masali olurken bizi ne masallarla uyutuyorlar.
-
"Girelim umarsızca karışalım insanlığa
Kapatma aç gözlerini haydi sen de oynananlara
Bu düzen yarışındaNeden diye sorma bana iyiyi ve kötüyü
Savaşlar bitmez mi diye sorma yok say ölümü
Cesetlerin kucağında" -
Hepimizin icindeki Adolf Hitlerin Yahudi dusmanligi olarak goruyorsaniz Yahudileri sevmeyenler bu konu basligina katilabilirler.Katliamlar kesinlikle herkesin onaylayabilecegi turde seyler degil.