Hepsiburada'dan Alınma İphone Servise Gönderme İşlemler Nasıl
-
Eşime aldığım iphone 7 de şebeke sorunu, konuşurken karşıya ses gitmiyor (çoğu zamanda cızırtı)batarya 4 saatte bitiyor, şarj kablosu kopma noktasında :)
Daha önce apple hiç telefon göndermedim , direk apple a mı kargoluyoruz sitelerindemi destek talebi oluşturuluyor?
Malatya da yetkili servis baktım göremedim
-
1. iPhone'u bul kapatıp cihazı sıfırlayın içinde özel veri kalmasın.
2. Ekran kilidi varsa bir kağıda yazıp cihaz ile birlikte verin ki sonra açamadık deyip geri göndermesinler.
3. https://getsupport.apple.com/?caller=arshw&locale=tr_TR adresinden sana en yakın Apple servislerine ulaşabilirsin.
Cihazda çok sorun var muhtemelen tamir ile uğraşmayıp yeni cihaz verirler.
-
mkyb bunu yazdı
1. iPhone'u bul kapatıp cihazı sıfırlayın içinde özel veri kalmasın.
2. Ekran kilidi varsa bir kağıda yazıp cihaz ile birlikte verin ki sonra açamadık deyip geri göndermesinler.
3. https://getsupport.apple.com/?caller=arshw&locale=tr_TR adresinden sana en yakın Apple servislerine ulaşabilirsin.
Cihazda çok sorun var muhtemelen tamir ile uğraşmayıp yeni cihaz verirler.
eyv hocam buldumm malatya da varmış servis, bu dediklerinden baska faturaya gerek varmı evde bulmam lazım yoksa tek imei kabul ediyorlarmı apple bilgin varmı hocam
-
Faturaya gerek yok. İmei numarasından her şeyi çıkıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Faturaya gerek yok. İmei numarasından her şeyi çıkıyor.
eyv hocam sağol hallettim sıfırladım da telefou
-
Bu sorunları genelde yeniliyorlar yeni telefon gelecektir.. 7'de de çokça oluyordu diye biliyorum..
-
darkroques61 bunu yazdı
Bu sorunları genelde yeniliyorlar yeni telefon gelecektir.. 7'de de çokça oluyordu diye biliyorum..
şu dolar şartlarında zannımca tamir ederler , ayfon bile olsa yeni kapalı kutu tel verirse aha buradan yazarım ama zor
-
nereodi bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
şu dolar şartlarında zannımca tamir ederler , ayfon bile olsa yeni kapalı kutu tel verirse aha buradan yazarım ama zor
Apple kapalı kutu cihaz vermiyor. Senden aldığı cihazında sorunlu kısımlarını fabrikada yenileyip sıfır kasa olarak başkasına değişim cihazı olarak verecek. Değişim cihazları orjinal gibi el değmemiş cihazlar değil. Ha diğer markaların yaptığından mantıklı bir olay. Cep telefonuna tamirci eli değdi mi bir daha dikiş tutmuyor cihaz.
-
mkyb bunu yazdınereodi bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Apple kapalı kutu cihaz vermiyor. Senden aldığı cihazında sorunlu kısımlarını fabrikada yenileyip sıfır kasa olarak başkasına değişim cihazı olarak verecek. Değişim cihazları orjinal gibi el değmemiş cihazlar değil. Ha diğer markaların yaptığından mantıklı bir olay. Cep telefonuna tamirci eli değdi mi bir daha dikiş tutmuyor cihaz.
anladım hocam o zaman değişseler daha iyi.
-
Apple Malatya diyorki bu tip swam telefon yok birebir değişiö dediler
-
nereodi bunu yazdı
Apple Malatya diyorki bu tip swam telefon yok birebir değişiö dediler
Demek ki ellerinde değişim cihazı yok. Normal sıfır cihaz verecekler. Öyle diyorlarsa kutusunu gözünün önünde açtır hocam. Değişim cihazları düz beyaz bir kutuda gelir oradan anlarsın.