Hepsiburada'nın Olumsuz Yorumları Yayınlamaması
-
Satıcı hepsiburada değilse bişey almıyorum ve aldığımda dua ediyorum ürün sıkıntılı çıkmasın diye
-
Hepsijet denilen kargo seçeneğine takıldıysanız gerçekten berbat. Ürün elime 7 gün sonra ulaştı ve karşıda muhatap yok. Olumsuz yorum yazdım kargoyla alakalı ama yayınlanmadı.
-
NoktaliVirgul bunu yazdıMemento_mori bunu yazdı
Senelerdir böyle, asla yayınlamazlar, ürün yanında hediye var gelmedi diyelim, sor geri dönüş yapmazlar..
Ayrıca diyelim satıcısın, ürün ekliyorsun görsel bilgi vs. emek veriyorsun 4-5 gün onaydan geçiyor, 15 TL satışa çıkıyorsun hemen satıcılar geliyor senin altına fiyat yazıyorlar, ne kadar indirirsen indir adam zararına fiyat giriyor.
ilk tercihim hb olurdu, artık öyle değil.
O şekilde zararına satılan ürünleri sen satın alıp stoklarını arttırsan?
durum hb ye yarar, stoğu tüketmek mümkün değil, bize de pahalıya gelir.. komisyon + hizmet bedeli + kargo bedava kampanya bedeli.. bunları hesaplayamayan satıcılar yanlış fiyatlar girmekte ya da laf olsun 15 TL ye 14,98 giriyor, işin sonu yok..
-
cybermole bunu yazdımatr0x bunu yazdı
Az kaldi. Devlet Amazon'un onunu tikamazsa bunlarin hepsini yola getirecek.
amazon hepsinden beter sırf fake satıslar fake yorumlar attırdılar millete.. sırf seo ve insanları kandırmak için.. en saglıklısı suan n11 eger oda bozmazsa..
zaman alacak sistemlerinin oturmasi ama sistemi oturtunca ve devlet engeli olmazsa amazon'un verecegi hizmetin sinirlarini tahmin bile edemezsiniz. abd'deki amazonu kullananlar bilir.
-
trendyol da bana yaptı olumsuz yorumu yayınlamadı amk böyle işin
kime neye güvencez belli değil
-
matr0x bunu yazdıcybermole bunu yazdımatr0x bunu yazdı
Az kaldi. Devlet Amazon'un onunu tikamazsa bunlarin hepsini yola getirecek.
amazon hepsinden beter sırf fake satıslar fake yorumlar attırdılar millete.. sırf seo ve insanları kandırmak için.. en saglıklısı suan n11 eger oda bozmazsa..
zaman alacak sistemlerinin oturmasi ama sistemi oturtunca ve devlet engeli olmazsa amazon'un verecegi hizmetin sinirlarini tahmin bile edemezsiniz. abd'deki amazonu kullananlar bilir.
Amazon Almanya paket gecikmelerinde 5€ veya bir ay bedava prime aboneliği veriyor. O derece dakikler.
-
Geçenlerde bi yerde denk geldi olumsuz yorum yayınlamayı bırakın adamlar reklam ajanlarıyla anlaşıp ürünlere olumlu yorum yazdırıyorlarmış adamlar aynı ürüne yapılan farklı sitelerden yorumları bulmuşlar. nutkum tutuldu resmen insan yorumlara güvenmek istiyor, Bakıyosun falanca ürünün video incelemesi var direk sponsor gelen ürünü neden kötülesin ki diyorsun! Ürün altındaki yorumlara yöneliyorsun, ondada hile olunca artık napcaz bilmiyorum.
-
Ben geçenlerde bir ürün aldım kırık çıktı hemen fotoğrafını çekip sistemden iade oluşturdum aradan 2 gün geçti ses seda yok, müşteri hizmetleri bana dönüş yapacak yada sistem üzerinden kargo iade kodu verilecek diye bekliyorum çünkü açıklamada böyle yazıyor neyse baktım olacak gibi değil müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ve hemen iade kodu verdiler, meğer aramak lazımmış...
Eskiden son derece kaliteli hizmet veriliyordu ama şuan o kalite tamamen bitmiş, gelen ürünlerin paketleri son derece dandik kutuyu idareten bantlayıp kargolamışlar, kırılacak ürün ibatesi falan da yok elbet o ürün kırılır amk. -
samaccc bunu yazdı
Tr3nd y0l. Geciken ürün yada dandik ürün oldumu . Yorum dahi yazdırmıyor .
Yorum yaz d3diğinde
Bu üründen 1 tane satın almış olman lazım diyor .
Gecen bi urune baktim alayı olumsuz yorumdu :)
-
LhaNeT bunu yazdı
Ben geçenlerde bir ürün aldım kırık çıktı hemen fotoğrafını çekip sistemden iade oluşturdum aradan 2 gün geçti ses seda yok, müşteri hizmetleri bana dönüş yapacak yada sistem üzerinden kargo iade kodu verilecek diye bekliyorum çünkü açıklamada böyle yazıyor neyse baktım olacak gibi değil müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ve hemen iade kodu verdiler, meğer aramak lazımmış...
Eskiden son derece kaliteli hizmet veriliyordu ama şuan o kalite tamamen bitmiş, gelen ürünlerin paketleri son derece dandik kutuyu idareten bantlayıp kargolamışlar, kırılacak ürün ibatesi falan da yok elbet o ürün kırılır amk.İyi ki kargo tutanağı yok ne bilelim belki sen kırmadın demediler.