Her Akıllı Telefonda Olması Gereken Uygulamalar
-
livane bunu yazdı
The room tarzı kaliteli oyun önerebilir misiniz? 4 ünü de oynadım bitti. Davinci var bi tane de onuda oynadım. Kaliteli, sonu olan ( bitmeyen oyunları sevmiyorum) , online oynanmayan (pay to win sevmiyorum)
strateji, düşünülmesi gereken, ufuk geliştiren oyunlarda olabilir.
@livane kardeşim şimdi bu bahsettiğin The Room oyununu 3.59-TL'ye satın alıp indirdim fakat bu Türkçe değil demi :D
şu kasa nasıl açılıyor.
-
https://adguard.com/tr/download.html?os=android&show=1
Android'te programsız dns ile çalışabilen reklam engelleyicisi. (9.0 pie sürümü gerekli)
Yapmanız gerekenler:
ayarlar - > wifi & ınternet - > gizli dns
"gizli dns sağlayıcının ana makina adı" kısmını seçip buraya aşağıdaki dns'yi girin:
dns.adguard.com
daha sonra chrome'da arama kısmına chrome://flags yazıp async dns resolver'ı etkisiz hale getirin. Reklamsız tarayıcınız hazır. -
Todoist - Yapılacak işler uygulaması öneririm Win-Mac-Mobil-Site desteği var ve temasıda çok hoş
-
RimPalace bunu yazdı
Todoist - Yapılacak işler uygulaması öneririm Win-Mac-Mobil-Site desteği var ve temasıda çok hoş
paralı ya.
-
antivir-US bunu yazdı
Arka planda sürekli çalışmasini istediğimiz programları calistirip, kapanmasına engel olabilecek bir program var mi.
Android 7 kullaniyorum, akıllı bileklik icin lenovo life diye salak bir program var, programı yanlışlıkla arka plandan kapatınca bileklik ile telefonun bağlantısı kopuyor. Benim mal telefonda da programların arka planda çalışmasını sağlayacak bir izin yok ya da düzgün calismiyor.
hocam alt taki dokunmatik tuşlardan "çalışan uygulamaları" gösteren (genelde kare şeklinde olan) malum tuşa basınca, uygulamanın sağ üst köşesin de "açık kilit" simgesi var, o kilidi kapalı hale getirdiğin zaman, o uygulama arka planda kapanmıyor
Edit:
ekran görüntüsü: -
DevilKingtr bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
paralı ya.
yoo free premium özellikleri paralı
-
Mobil Chrome gece modu aktif etmek için adres çubuğuna chrome://flags/ yapıştırıp enter deyin. Arama kutusuna dark yazıp iki yeride enable yapın.
-
DevilKingtr bunu yazdıRimPalace bunu yazdı
paralı ya.
Google keep var . Pcde de girilebiliyor ben yıllardır kullanıyorum .
-
Kaan bunu yazdı
Benim olmazsa olmazlarim.
Bu mesajı arıyodum bağlantı kırılmış :D