Herkes Masaüstünü İfşa Etsin
-
hocalar herkes masaüstünün ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir mi acaba :) eminim değişik güzel masaüstleri çıkacaktır
bir ara böyle bir konu vardı ama bulamadım + çok eski konu olduğu için baya değişmiştir herkesinki
not: cidden masanın üstünü çekmeyin :| bilgisisayarınızdaki masaüstünü (desktop) çekin :)
-
Arkadaşlar şimdiden uyarayım, böyle konularda genelde olayın boku çıkıyor: konuya 12397x28903 çözünürlükte png resimler geliyor 1 sayfa açılana kadar kotamız bitiyo.
Lütfen öyle yapmayın, resmin uzantısını jpeg yapın.
-
Baya bi kişi resmi beğenmiş.Paylaşayım dedim.Buyrun resmin linki.
http://img810.imageshack.us/img810/9697/wallpaper866456.png
-
-
inanın hiç görmek istemezsiniz :) bürodaki değilde evde ki fena
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Dağınıklık açısından diyorsan nefret ederim dağınık olmasına :D asdsa şu an bile çok dağınık.
-
-
-
edit: 13 Haziran 2012 , resim silinmiş.
-
dyrnade bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Dağınıklık açısından diyorsan nefret ederim dağınık olmasına :D asdsa şu an bile çok dağınık.
-----------------------------part dolu hacı :) idm ile masa üstüne indirip orda birleştirip sonra arşiva atıyorumda :)
Kpss A grubu Hukuk kaldı onun partları var :) fazla değil 20 tane felan neyse siktir et 1 haftadır indiriyom iflağım sikildi isteyen varsa full set 20 liraya göndereyim kargo bana ait :)
Muhasebe hukuk işletme iktisat
-