Holyone"A Açık Mektup !
-
Sayın tarigat şeyhim ve müridler !
Gördüğüm kadarıyla tahribat.com da her türden insan var.Bazen kısır tartışmalara girsek de bazı konularda uzlaşamasakta toplumumuzun her yerinden insanları gördüm burada.Hepsi soğuk karlı bir kış gününde tek göz evde yanan sobanın başına sokulmuş gibi siteyi takip ediyorlar.Bazen müridlere eşit davranılmadığı söylensene bu sitede herkese eşit davranılıyor kanımca.Aksi olsaydı kimse durmazdı çünkü.
Şimdi diyeceksiniz lafı geveleme diye.Aha diyeceğimi diyom.HolyOne ı tai-yeap in yerine hazırlayalım.AKP'nin içine şeyh diye sokalım başa geçirelim.Eminim HolyOne babamız sayesinde ne kürt sorunu kalır ne ttnet sorunu ne de dandirik sorunlar.Ben oyumu HolyOne dan yana kullanıyorum.Siz ne diyorsunuz.Şeyhimiz buralarda sürünmesin.Allah korusun gider gavurlara şeyh olur kalırız karla karışık yağmurlu soğuk havada.Şeyhim bizi bırakma !
-
Konuyu uplayın sabit kalsın ya.Herkes okusun faydalansın.
------------------------------------------------------------------
HolyOne şeyhim tüm üyeleri bu sitede toplama yeteneğine sahipse tüm insanları da bu topraklarda toplayabilir.Sevgi dostluk kardeşlik barış ve diğer iyi kavramları hayata geçirebilir.Çok samimiyim...
-
ya ya ya şa şa şa holü başkan holü başkan çok yaşa
-
Ciddi misin la :D
-
Tavsiye : Kafeinli içeceklerden ve alkolden uzak dur.uykunu düzene sok,açık alana çık beyne oksijen gitsin
-
Yönetici olsanız napardınız diye bır konu vardı aklıma geldi seni banlardım sanırım insanın aptalmısın okuzmusun salak mısın sapmısın nesin dıyesı geliyor ama ben demicem KQWMDKQMWD
-
bana şaka yapıyomuş gibi gelmedi :D
konu silinmezse yarın bu konu tavan yapar :D
eğer holü başbakan olursa iskonun siteyi hacklemeye hiç yorulmaz direk telekomcu hackerlara emanet ederiz. hacked by turk telekom :F
-
çok ciddi.
-
noluor la bişi anlamadım ?
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
çok ciddi.
-----------------------------çok samimi ve içten.
-
Bu sitede bir tane de akıllı insan evladı olmaz mı amk :/