Hosting.Com.Tr Fiyatları Ve Güvenirliği ?
-
1 yıllık basic hosting 50 lira gibi birşey ve sınırsız disk alanı ve trafik veriyor bu sizce de ucuz değil mi ?
Kullanan arkadaşlar yorum atarsa sevinirim bi sıkıntısı var mı firmanın ? yada ben mi yanlış anladım ?
http://www.hosting.com.tr/Hosting/Web_hosting.aspx
-
50 tl'ye onlardan alana kadar ihs'ye 70 tl veririm en azından kalitesi tescillenmiş bir firma hacı..
-
Sınırsız disk alanı yazan her hosting firmasına uyuz olurum :) Dünyalarımı vericeksin eşoğlueşek :D
Neyse, domain ihtiyacı olursa adres belli ama hocam : www.onlyreg.com ;) -
sınırsız disk alanı :D 5 gb dosya attığında suspend atmazlarsa bende adam değilim
-
digitalocean.com
-
Lotus bunu yazdı
sınırsız disk alanı :D 5 gb dosya attığında suspend atmazlarsa bende adam değilim
Aynısını yazacaktım hocam bende :D Bir kere siteleri hiç kurumsal durmuyor. İkinci olarakta sitenin hiçbiyerinde yetkili servis sağlayıcı yazısı görmedim. Ucuz vps alıp hostingci olanlardan biridir gibime geliyor :D
İletişim adresi olarak kıprıs var. Kıbrısta okuyan dallamanın birisi olma ihtimali çok yüksek :D
-
interfector bunu yazdıLotus bunu yazdı
Aynısını yazacaktım hocam bende :D Bir kere siteleri hiç kurumsal durmuyor. İkinci olarakta sitenin hiçbiyerinde yetkili servis sağlayıcı yazısı görmedim. Ucuz vps alıp hostingci olanlardan biridir gibime geliyor :D
İletişim adresi olarak kıprıs var. Kıbrısta okuyan dallamanın birisi olma ihtimali çok yüksek :D
faturayı kıbrıs üzerinden kesiyorlarsa şaşırmam natro olayı gibi :D
-
düzenleme: Türklerden host alınmaz
SeRDaR tarafından 16/Oca/14 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Nerden alıcaz o zaman şöyle uygun fiyatlı güvenli :) 1 mb 500 mb alanda çok az yav o yüzden sınırsız bakıyorum bakdıgım firmalar güzel fiyat cıkıyo fakat güvenilir olmuyo napcaz :D
-
milyon kez söyledim yeniden söylüyorum. Önemli projelerinizi sakın ha Türk firmalarında host etmeyin. Hatta hiçbir projenizi Türk firmalarında host etmeyin.
-
Türk firmalarından uzak durun.