Hotfile Ve Rapidshare Satışları Turkcell TL İle
-
Uygun fiyata hotfile ve rapidshare premium satışları başlamıştır
Ücret olarak ise ;
100 Rapidslik Secure Hesap = 1 TL
500 Rapidslik Secure Hesap = 5 TL
1000 Rapidslik Secure Hesap = 10 TL
4000 Rapidslik Secure Hesap = 30 TL
1 Yıllık Hotfile Hesap = 30 TL
İrtibat İçin
Özel Mesaj Atın -
hack mı yoksa sıfır mı ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
hack mı yoksa sıfır mı ?
-----------------------------hack hocam bu fiyata zaten hack bulunuyor
-
mesela 1000 puanlık hesabı aldık hesap elimizden alınırsa ne olacak hoca yenisinimi vereceksin kendi hesabımıza puan olarak gönderebiliyomusun hotfile hesaplar içinde geçerlimi bi açıklamada buunurmusun
-
yalnizturk bunu yazdı:
mesela 1000 puanlık hesabı aldık hesap elimizden alınırsa ne olacak hoca yenisinimi vereceksin kendi hesabımıza puan olarak gönderebiliyomusun hotfile hesaplar içinde geçerlimi bi açıklamada buunurmusun
-----------------------------hocam sen 1 aylık veya 1 senelik hesap algın takdirde diyelim 2 ay sonra hesap patladı ben sana yeniden bi hesap vericem 1 sene boyunca kullanıcaksın yani hesap patlarsa yenisini veriyorum
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------hocam sen 1 aylık veya 1 senelik hesap algın takdirde diyelim 2 ay sonra hesap patladı ben sana yeniden bi hesap vericem 1 sene boyunca kullanıcaksın yani hesap patlarsa yenisini veriyorum
Peki saolasın hoca şuan telefondan giriyorum ondan zaten olaya vakıf olamıyorum -
rapidlerde indirim var tahribat a özel 3124 rapids 25 tl
-
1 yıllık hotfile üyelikler tahribata özel olarak 25 tl olmuştur hiçbiryerde buklamıyıcağınız fiyata
-
Arkadastan 5 aylık hotfile premiumu sorunsuz bir şekilde aldım.Güvenilir biridir.Tavsiye ederim..
-
mesaj yazan bi kaç kişiye rapid vericem konuya bereket gelsin :D
-
yazdımm yazdımm :D