folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Htc One S 850 TL Tavsiye Edermisiniz?

Htc One S 850 TL Tavsiye Edermisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feykbey
    feykbey's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selam ben samsung galaxy nexus kullanıyorum. Nexus ayarında  eşime akıllı telefon alacağım.

htc one s cok hosuma gitti.

1. Samsung S4 mini
    2. Samsung S3
    3. HTC ONE S

bunlardan hangisini önerirsiniz.

birde hızlıal.com ve hepsiburada.comda fiyat 850 TL. fiyat uygun mudur?

http://www.hizlial.com/htc-one-s-16-gb/02.044.9066.0072

http://www.hepsiburada.com/liste/htc-one-s-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcephtcones&categoryId=371946&navq=categoryid%3d371946%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dtelcephtcones%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bhtc%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965_371946%257d%26fh_refview%3dlister#linkTaksitIndirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

hocam ilgilenirsen eğer elimde htc butterfly var.

şu telefon http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/htc-htc_butterfly_blk-butterfly-cep-telefonu(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=66544 

satıcam 1000 lira fiyat istiyorum, vatanbilgisayardan alınma, 3 ay oldu alalı her hangi bi sorunu yok garantisi vs devam etmekte.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

HTC ONE SV kullanıyorum.

hayatımda böyle bi telefon görmedim. Iphone 5, Galaxy s4 ve Note2 kullandım, hepsine 5 basar.

şeyini şeyettiğimin şeyi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

hocam ilgilenirsen eğer elimde htc butterfly var.

şu telefon http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/htc-htc_butterfly_blk-butterfly-cep-telefonu(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=66544 

satıcam 1000 lira fiyat istiyorum, vatanbilgisayardan alınma, 3 ay oldu alalı her hangi bi sorunu yok garantisi vs devam etmekte.

Çok cazip görünüyor.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

beyler htc one x almayı düşünüyorum..1300 civarı fiyat var teknosada..ne diyorsunuz bu telefon için

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

htc buttefly güzel ama ben olsam one x alırım sensation xl kullanıyorum fena değil ama param olsa htc one x ve üst modellerinden alırdım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feykbey
    feykbey's avatar
    Erkek

Benim soru gume gitmis. 850 tl htc one s nasil?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

htc one s güzel hocam işlemci ve rami seni götürür ben sensation xl ondan daha pahalıya aldım hem özellik ve performans acısından düşük gayet iyi tabii paran varsa htc one x al ama bu guzel.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek
    S-E-R-H-A-T bunu yazdı

HTC ONE SV kullanıyorum.

hayatımda böyle bi telefon görmedim. Iphone 5, Galaxy s4 ve Note2 kullandım, hepsine 5 basar.

Yav he he

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feykbey
    feykbey's avatar
    Erkek

Htc bizi mahcup etmez insallah

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

Hocam bence akıllı telefonun ne kadar gereksiz birşey olduğunu kavramak daha ucuza mâl olur. Tabi bu dediğim hiç birşeyi etkilemeyecek.

Toplam Hit: 4220 Toplam Mesaj: 34