folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder HTC One X Alacam Alanlardan Tavsiye İstiyorum

HTC One X Alacam Alanlardan Tavsiye İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacılar bu telefonu acaip araştırdım sonunda almaya karar verdim ama bazı çekincelerim var kullananlardanşunları denemesini istiyorum

*Bu telefonla Tiberium Aliances oyunu bi açıp bakarmısınız telefonu  açıyor mu?

*Bu telefonda hafıza kartı yok taklmıyo 32gb hafızası var ben bu telefonu wipelarsam her seferinde 32gbnin tamamı mı sıfırlanıyor ?

*Bu telefonda HDMI çıkışı var tvye takıp film vs izleyebilirsin süper bişey ama bu miniusbye takılan bir kablo ile yapılıyor şimdi bunu taktığınız zaman şarj alıyor mu ? Yoksa ben paso çıkarıp şarj mı etmek zorunda kalacam

Sorularım şuanlık bu kadar :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    valla hocam dediklerini bilmem ama hakikaten güzel telefon bende baktım da fiyatı yüksek geldi en çok hoşuma giden ağır cekim video çekmesi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kullanan biri olarak diyeyim alma yemin ederim verdigin paraya cok pis acirsin ve telefon harbiden boş bi telefon tamam özellik olarak harika süper bişey gösterişlide ayni zamanda samsungdan felan cok gösterişli ama agir kaliyor takilmalar var telefonda kullanimida cins.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

kullanan biri olarak diyeyim alma yemin ederim verdigin paraya cok pis acirsin ve telefon harbiden boş bi telefon tamam özellik olarak harika süper bişey gösterişlide ayni zamanda samsungdan felan cok gösterişli ama agir kaliyor takilmalar var telefonda kullanimida cins.

hacı etme deme böyle bana cevap ver sen :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

Hacılar bu telefonu acaip araştırdım sonunda almaya karar verdim ama bazı çekincelerim var kullananlardanşunları denemesini istiyorum

*Bu telefonla Tiberium Aliances oyunu bi açıp bakarmısınız telefonu  açıyor mu?

*Bu telefonda hafıza kartı yok taklmıyo 32gb hafızası var ben bu telefonu wipelarsam her seferinde 32gbnin tamamı mı sıfırlanıyor ?

*Bu telefonda HDMI çıkışı var tvye takıp film vs izleyebilirsin süper bişey ama bu miniusbye takılan bir kablo ile yapılıyor şimdi bunu taktığınız zaman şarj alıyor mu ? Yoksa ben paso çıkarıp şarj mı etmek zorunda kalacam

Sorularım şuanlık bu kadar :)

yakşalık 3 ay oldu ben one x alalı hiç bi sorunla karşılaşadım hatta hergün iiki almışım diorum.

1. o oynu oynadım hatta ondan daha sağlam olan dead trigger oynadım sorunsuz çalışıyo

2. aslında hafıza kartı var ama entegre içinde 2 gb tlefon hafızası ve 32 gb sd card var

3 ewet şarj oluyo o kabloyu sen nere takarsan ordan şarj olur.

kesinlikle tavsiye edebileceğim bi tel tek sorunu şarjı 1 gün gidio buda artık yni nesil telefonların ortak sorunu.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

one x i kullanan üç arkadasım var ikisi yurt dısından aldı birini ben getirmiştim hatta diğeri teknosadan aldı.yurtdısından alan arkadasın birinde wireless sorunu cıktı bazı modellerinde varmıs sanırım ama diğerleri sorunsuz kullanıyor o arkadasta garanti ile halletti.oyunlara gelince o oyunu oynadılarmı bilmiyorum ama ekran kartı nvidia oldugu için galaxy s3 ün oyunlarda gösteremediği efektleri falan one x te görebiliyorsun.çalıştırmayacağı oyun olmaz sanırım.tek sorun bencede bataryası ama zaten akıllı telefonlarda aynı sorun var kesinlikle öneririm

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

android telefonu olanlar play den ücretsiz quadrant standart ı indirip telefonlarınızı test edip sonunda çıkan rakamları yazın ama lütfen kafadan atma rakamlar yazmayın.

metalkolik tarafından 31/Eki/12 10:48 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Kullandım 1 Hafta - 10 Gun gerı sattım ...
    Hiç Tavsıye etmem Arkadasın bırı yazmıs paranı çöpe atarsın ...
    Kaca alacaksın bılmıyorum ama kıy bıraz daha paraya zaten fıyatı da düşüşte S3 al ...

Bn 5 gun kadar oldu S3 aldım.
    Tavsıye edenlere DUA edıyorum ...

Edit :

Samsung i9001 , Htc One X , Htc One S , Motorola Atrix , Motorola Razr Maxx , İphone 4s (Kullandım)  , İphone 5 (İnceledım) ...
    Deneyımlerıme dayanarak , Samsung SSS3 dıyorum !

Karar senındır ...!

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    metalkolik bunu yazdı

android telefonu olanlar play den ücretsiz quadrant standart ı indirip telefonlarınızı test edip sonunda çıkan rakamları yazın ama lütfen kafadan atma rakamlar yazmayın ben kendi telefonumun (One X) rakamlarını yazıyorum.

Total:5401 - CPU:12591 - Mem:2108 - I/O:9029 - 2D:952 - 3D:2323

Hacum akşama yapıcam dedıgını (SSS3) :)

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Kullandım 1 Hafta - 10 Gun gerı sattım ...
    Hiç Tavsıye etmem Arkadasın bırı yazmıs paranı çöpe atarsın ...
    Kaca alacaksın bılmıyorum ama kıy bıraz daha paraya zaten fıyatı da düşüşte S3 al ...

Bn 5 gun kadar oldu S3 aldım.
    Tavsıye edenlere DUA edıyorum ...

Edit :

Samsung i9001 , Htc One X , Htc One S , Motorola Atrix , Motorola Razr Maxx , İphone 4s (Kullandım)  , İphone 5 (İnceledım) ...
    Deneyımlerıme dayanarak , Samsung SSS3 dıyorum !

Karar senındır ...!

neye dayanarak one x in çöp olduğunu anladın hocam bizim göremedimiz neleri gördün aydınlatırmısın bizi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı yazin türkiyede idim bir arkadas almanyada 2 tane getirdi hatta birinide benim pasaporta kayit ettirdim telefon harbiden cok kötü abi iphone kullanicisi olan biri mümkün degil begenmez yani cok kötü misal klavye tuslucan zaaman abi cok agir klavyeyi yakalayamiyor iphonena gore cok berbat samimiyim. ayrica  iphone oynadigim oyunalra gore aynisini oynadim frame mi ne vardi slahli güzel bir oyun iphone de oynadim onda oynadim komedi gibi teleofnu kaldirir yere atarsin bukadar kötü olamaz . remi felan telefon iphone gore cok iyi ama emin yol işletim sistemi yazilimi cok kötü yaa boyle olamaz. tam bir fiyastko

Toplam Hit: 3738 Toplam Mesaj: 36