Hunting Unlimited 2011
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------çükecem ha bunun yakınlaştırma zımbırtısı nerde dürbünden bakma?
-----------------------------
tab tuşu yakınlaştırma, sağ click nefes tutma -
Rapid ya da megaupload linki varsa paylaşabilirmisiniz.Tam da hack account bulmuşken :D
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------Avcı burda daha karizmatik çıkmış. indirelim bakalım eski seriler gibi dandik değildir umarım :D
-----------------------------bi fark yok, eski seriler gibi dandik :) ama eylenceli iste.
-
garga bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------çükecem ha bunun yakınlaştırma zımbırtısı nerde dürbünden bakma?
-----------------------------controlsa bakmak tahribata yazmaktan daha zor :)
soyliyim bari, durbunden bakma tusu tab.
hoca baktım bulamadım :D zoom illa klavye ilemi olacak?ben mousenin sağ tuşu istiyorum ama control de sadece klavye zoom var
onu ms right yapıyorum yine olmuyo sırf bu yüzden sinirlendim oynamadım :)
-
banada cok salak geldi acikcasi ama degistirmeyi denemedim. olmadigindan eminmisin? sag tusta nefes tutma var normalde belki 2sini birden degistirirsen olur.
zoom olayida mausta tekerlek varsa onunla oluyor. benimkinde var o yuzden taba basip durbunu acinca tekerlekle zoom falan yapiyorum pek sorun yasamadim. ama tekerlek olmasa valla bende oynamazdim :D
-
garga bunu yazdı:
banada cok salak geldi acikcasi ama degistirmeyi denemedim. olmadigindan eminmisin? sag tusta nefes tutma var normalde belki 2sini birden degistirirsen olur.
zoom olayida mausta tekerlek varsa onunla oluyor. benimkinde var o yuzden taba basip durbunu acinca tekerlekle zoom falan yapiyorum pek sorun yasamadim. ama tekerlek olmasa valla bende oynamazdim :D
-----------------------------tekerlek bize ters hoca :)
-
hahaha :D
dusundum aslinda bu lafi yiycegimi, wheel yazacaktim ama sonra bagiracaklar lan turkce konus diye...
turk dil kurumundan bekliyorum "scroll wheel"in karsiligini.