İçimizdeki Ses Hakkında
-
Nedir bu hep içimizden konuşan ses...
Şuan bu yazıyı okurken bile o sesi duyuyorsunuz...
Hayatımıza ne gibi etki ediyor bilen yok, kimine sorsanız vicdanımızın sesi kimine sorsak o sadece biziz...
Belkide kaderimizin önceden çizilmiş olmasıyla bağlantılıdır ve bizim kaderimizin dışına çıkmamızı engellemek içindir...
Din' e göre: Yapıcaklarımız belli kader diye birşey var.
Fiziğe göre: Atomların hareketleri önceden tahmin edilebilir ve bir maddedeki bir atomun bilmem kaç sn sonra nerede olacacğı tehmin edilebildi...
Her ikiside evrenin belirli bir kural içinde işlediğini ve tüm evrendeki olayların, insan davranışlarının önceden belirlenebileceğini kanıtlıyor...
İnansakta inanmasakta,İstesekte istemesekte, bu hayatı nasıl yaşayacağımız çoktan belli oldu...
Belki düşüncelerimiz bile önceden bellidir..
Belkide bunlara direnen sadece içimizdeki bizle konuşan sestir...dipnot: uzun zamandır arkadaşların deneme tarzı yazıları yayınladıklarını gördüm ve bende uzun zaman önce bu ve bunun gibi bi kaç yazı yazmıştım onlardan bir tanesini burada yorumlarınıza sunuyorum.
-
içince geçiyo kafa güzelken
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
içince geçiyo kafa güzelken
-----------------------------hea.Alkoliğim zati :D
-
gossıb die öğrettiler dersanede seminerlerde... gossıbını susturamayan kazanamazmış universiteyi felan felan!!!
-
ReDsEa bunu yazdı:
gossıb die öğrettiler dersanede seminerlerde... gossıbını susturamayan kazanamazmış universiteyi felan felan!!!
-----------------------------Bende diyorum neden kazanamıyorum :l
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------:D Ben hiç sustuğunu hatırlamıyorum hele bir de şarkı takıldıysa diline öss filan dinlemez ama kazandığıma göre sınavı korkacak bişey yok :)
-
AMpul bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------:D Ben hiç sustuğunu hatırlamıyorum hele bir de şarkı takıldıysa diline öss filan dinlemez ama kazandığıma göre sınavı korkacak bişey yok :)
-----------------------------işin ilginç yanı adam 2 saat seminer verdi bu seminer normalde 1 buçuk milyar felanmış ücreti bize bedavaymış ugur dersanesinde :))
anlattıklarından bi bok anlamadığım gibi gossıb deyip durdu 2 saat arkadas kazanmış bak bende bu sene kazanmayı düşünüyorum :D
-
ne susturması ya susturduğum da okuduğumdan bişey anlamıyorumki kaldıki zaten artık istem dışı olmuş he evet en başından onsuz yola çıkmak daha etkili olaiblirdi belki ama okuduğum bi kaç şeyde ona sahip olmayan / kullanamayan kişilerin okurken anlama güçlüğü çektiğinden bahsetmiş doğrusu ben de işin aslını merak ediyorum ama sanırım kişiye göre değişen bidurumdur
-
şuan ben bu sözleri yazarken o okuyor
-
-
susturabilen varmı ki :S