İçişleri Bakanlığının GTA 5 Videosu
-
İçişleri Bakanlığı, yayanın önceliği hakkında bir GTA 5 videosu yayınlamış.
https://www.youtube.com/watch?v=D2J8hAK7vzg -
Rockstar Games'e ne kadar telif verdiler acaba ?
-
mkyb bunu yazdı
Sanmıyorum para ödediklerini youtube bu tarz videolarla kaynıyor aksi durumda Rockstar Games telif atardı onlara da
-
yandaş firmaya kaç milyon lira akıttılar acaba
ben 10 melyon dan kapıyı açıyorum.
-
GoldenShark bunu yazdımkyb bunu yazdı
Sanmıyorum para ödediklerini youtube bu tarz videolarla kaynıyor aksi durumda Rockstar Games telif atardı onlara da
Rockstar'a 5 milyon ödendi denir yarısı cızz olur.
-
Yine vergilerimizin boşa gittiği bir videyo
- Trafik ışıkları türkiyeden farklı olarak yolun karşısında :/ Bu videonun bizi anlatması gerekmiyor mu?
- Görev 2'de polis varken dediği, polis arabanın içinde bekliyor. Arabanın içindekie polis, trafiği nasıl kontrol edecek.
Gitti yine 10 milyon milyar :D
-
Video evin ufak çocuğuna yaptırılıp, para da ona verildi sanırım.
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
- Trafik ışıkları türkiyeden farklı olarak yolun karşısında :/ Bu videonun bizi anlatması gerekmiyor mu?
- Görev 2'de polis varken dediği, polis arabanın içinde bekliyor. Arabanın içindekie polis, trafiği nasıl kontrol edecek.
^^D` Ulan ^^
belli ki yabancı vatandaşlara yönelik bilgilendirme yapmışlar. Bizler doğuştan evrenin bilgisiyle donanık bir şekilde ... neyse ^^D
^^D
-
NoktaliVirgul bunu yazdı
bizde niye böyle değil, en öndeki adam ışığı göremiyo
-
yolbulucu bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
bizde niye böyle değil, en öndeki adam ışığı göremiyo
Gerek yok ki? Nasıl olsa arkadakiler daha sarı ışık sönmeden dart diye kornaya abanıp uyarıyor.
-
Türkiye'de yollar bu sisteme müsait değil yalnız. Ufak bir örnek olarak Alanya-Gazipaşa yolunun Gazipaşa'ya yakın kısmında hız sınırı 70 ama üst geçit yerine yaya yolu var. 70 ile gelen kişinin yayayı o mesafeden görüp yavaşlaması da mümkün değil.